menu Request

Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton) Chord Gitar dan Lirik Lagu

33 views
Capo di fret 4

(Intro) F G C Am Dm G C..

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F          C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F        C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            F
Nanging tresnoku ro kowe
     G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

(Interlude) F G Am Em Dm G C
            F G Am Em Dm G C

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F        C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            F
Nanging tresnoku ro kowe
     G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

                 Dm  G
Senadyan tresno iki..
                    C
Mung kependem ning ati..





(Intro) A B E Bm Dm B E..

E          B    Bm       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       Dm        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     Bm        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane..
    Dm      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..

E          B    Bm       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       Dm        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     Bm        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane..
    Dm      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Bm                  Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           A
Ora bakal ilang..
      B           Bm
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              Bm
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

(Interlude) A B Bm Em Dm B E
            A B Bm Em Dm B E

E          B    Bm       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       Dm        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     Bm        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane..
    Dm      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Bm                  Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           A
Ora bakal ilang..
      B           Bm
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              Bm
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

           A
Ora bakal ilang..
      B           Bm
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              Bm
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

                 Dm B
Senadyan tresno iki..
                    E
Mung kependem ning ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton), chord dasar Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton), chordtela Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton), lirik lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton), download lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=zBfvoSfiR9A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×