menu Request

Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
 Capo di fret 3

Intro: Am..F..C..G..
       Am..F..C..G..

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

Int. Am..F..C..G..
     Am..F..C..G..

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Am      F
Opo aku iki..
 C           G
ora sugih bondo
      Am      F
yen kui alesanmu
    C      G       Am
aku ikhlas lan nerimo..

Am
 Yen kelingan awakmu
F
 marai sirah ngelu
C
 kowe ndongani aku
G
 pisah marang awakku

Am
 Lungo tanpo alesan
F
 minggat karo gendaan
C
 dasare koe payu
G
 opo pancen gampangan

Am
 Nawido ko ra dongan
F
 kaosmu kurang bahan
C
 Katokmu metet metet
G
 ngaca karo lipstikan

Am
 Parfume dipol polke
F
 ben akeh sing ngematke
C
 dasar wedoan matre
G
 kowe mung ngejak kere

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Am      F
Opo aku iki..
 C           G
ora sugih bondo
      Am      F
yen kui alesanmu
    C      G       Am
aku ikhlas lan nerimo..

       Am
Sabar ikhlas nerimo
   F
yo wes ora popo
        C
yen pancen kui jodone
      G
yo mesti dibalekno

     Am
aku sih ora popo
F
ning rodok popo
     C
jengene uwis tresno
  G
angel dilalekno

    Am
Rosone njero dodo
F
 ngapet loro
     C
kowe malah lungo
        G
lungo karo wong liyo

       Am
opo pancen dalane
       F
kowe dudu duwekku
          C
duh Gusti paringono dalan padang
G              Am
maring hambamu..

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Am      F
Opo aku iki..
 C           G
ora sugih bondo
      Am      F
yen kui alesanmu
    C      G       Am
aku ikhlas lan nerimo..

Musik: Am..F..C..G..[4x]
       Am

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Am      F
Opo aku iki..
 C           G
ora sugih bondo
      Am      F
yen kui alesanmu
    C      G       Am
aku ikhlas lan nerimo..

Reff:
        Am       F
  Sabar kelara-lara
         C         G
  amergo sliramu lungo
     Am         F
  raiso tepo sliro
         C             G
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Am      F
Opo aku iki..
 C           G
ora sugih bondo
      Am      F
yen kui alesanmu
    C      G       Am
aku ikhlas lan nerimo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: Cm..G#..D#..A#
       Cm..G#..D#..A#

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

Int. Cm..G#..D#..A#
     Cm..G#..D#..A#

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Cm      G#
opo aku iki..
 D#          A#
ora sugih bondo
      Cm      G#
yen kui alesanmu,
    D#     A#      Cm
aku ikhlas lan nerimo..

Cm
 yen kelingan awakmu
G# 
 marai sirah ngelu
D#
 kowe ndongani aku
A#
 pisah marang awakku

Cm
 lunga tanpo alesan
G#
 minggat karo gendaan
D#
 dasare koe payu 
A#
 opo pancen gampangan

Cm
 Nawido ko ra dongan
G#
 kaosmu kurang bahan
D#
 Katokmu metet metet
A# 
 ngaca karo lipstikan

Cm
 parfume dipol polke
G#
 ben akeh sing ngematke
D# 
 dasar wedoan matre 
A#
 kowe mung ngejak kere

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Cm      G#
opo aku iki..
 D#          A#
ora sugih bondo
      Cm      G#
yen kui alesanmu,
    D#     A#      Cm
aku ikhlas lan nerimo..

       Cm
sabar ikhlas nerimo
   G#
yo wes ora popo
        D#
yen pancen kui jodone 
      A#
yo mesti dibalekno

     Cm
aku sih ora popo 
G#
ning rodok popo
     D#
Jengene uwis tresno 
  A#
angel dilalekno
    Cm
Rosone njero dodo 
G#
 ngapet loro
     D#
Kowe malah lungo 
        A#
lungo karo wong liyo
       Cm
Opo pancen dalane 
       G#
kowe dudu duwekku
          D#
Duh gusti paringono dalan padang 
A#             Cm
maring hambamu..

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Cm      G#
opo aku iki..
 D#          A#
ora sugih bondo
      Cm      G#
yen kui alesanmu,
    D#     A#      Cm
aku ikhlas lan nerimo..

Musik: Cm..G#..D#..A#..[4x]
       Cm..

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Cm      G#
opo aku iki..
 D#          A#
ora sugih bondo
      Cm      G#
yen kui alesanmu,
    D#     A#      Cm
aku ikhlas lan nerimo..

Reff:
        Cm       G#
  sabar kelara-lara
         D#        A#
  amergo sliramu lungo
     Cm         G#
  raiso tepo sliro
         D#            A#
  kowe lungo ro wong liyo..

#)
 Cm      G#
opo aku iki..
 D#          A#
ora sugih bondo
      Cm      G#
yen kui alesanmu,
    D#     A#      Cm
aku ikhlas lan nerimo..

Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara, chord dasar Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara, chordtela Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara, download lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=r7W1EpriXFM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu