menu Request

Nella Kharisma - Sayang 9 Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Capo di fret 2

Intro: Am..F..G..C..
       F..G..C G/B Am
       Dm E Am..

Am              Am
Semilir angin.. sing dadi saksi
F        G           C
naliko suwe ku ngenteni..
   F     G    C        G/B  Am
ademe wengi.. sing tak rasakne
Em                  Am
tambah gawe kangene ati..

*)
Am             Am
Bengi gowoen.. roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C    G/B  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  F        G             C
  Wes suwe seng tak rasakne
      F     G           C
  aku seh tetep eling wae
        F        G           C  G/B  Am
  tak sadari ugo tak rumangsani
      F              G          Am
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

#)
      Am
Saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu..

Musik: Am..F..G..C..
       F..G..C G/B Am
       Em..Am..

*)
Am             Am
Bengi gowoen.. roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C    G/B  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  F        G             C
  Wes suwe seng tak rasakne
      F     G           C
  aku seh tetep eling wae
        F        G           C  G/B  Am
  tak sadari ugo tak rumangsani
      F              G          Am
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

#)
      Am
Saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu..

Musik: Am..F..G..C..
       F..G..C G/B Am
       Em..Am..

*)
Am             Am
Bengi gowoen.. roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C    G/B  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  F        G             C
  Wes suwe seng tak rasakne
      F     G           C
  aku seh tetep eling wae
        F        G           C  G/B  Am
  tak sadari ugo tak rumangsani
      F              G          Am
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

       F            G       C
Sayang rungokno jerite ati iki
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: Bm..G..A..D..
       G..A..D A/C# Bm
       Em F# Bm..

Bm              Bm
Semilir angin.. sing dadi saksi
G        A           D
naliko suwe ku ngenteni..
   G     A    D        A/C# Bm
ademe wengi.. sing tak rasakne
F#m                 Bm
tambah gawe kangene ati..

*)
Bm             Bm
Bengi gowoen.. roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D    A/C# Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  G        A             D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  aku seh tetep eling wae
        G        A           D -A/C# Bm
  tak sadari ugo tak rumangsani
      G              A          Bm
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

#)
      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
opo seh eling aku
        Em        F#m
yen wes mulyo uripmu
        Bm
dungaku seneng atimu..

Musik: Bm..G..A..D..
       G..A..D A/C# Bm
       F#m..Bm..

*)
Bm             Bm
Bengi gowoen.. roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D    A/C# Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  G        A             D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  aku seh tetep eling wae
        G        A           D -A/C# Bm
  tak sadari ugo tak rumangsani
      G              A          Bm
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

#)
      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
opo seh eling aku
        Em        F#m
yen wes mulyo uripmu
        Bm
dungaku seneng atimu..

Musik: Bm..G..A..D..
       G..A..D A/C# Bm
       F#m..Bm..

*)
Bm             Bm
Bengi gowoen.. roso tresnoku
G           A             D
kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D    A/C# Bm
udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
roso kangen kepati-pati..

Reff:
  G        A             D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  aku seh tetep eling wae
        G        A           D -A/C# Bm
  tak sadari ugo tak rumangsani
      G              A          Bm
  opo neng kono kowe wes nduwe ganti..

       G            A       D
Sayang rungokno jerite ati iki
    G                A           Bm
menangis sedih mengharap kau kembali
    G                A           Bm
menangis sedih mengharap kau kembali

Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Sayang 9, chord dasar Nella Kharisma - Sayang 9, chordtela Nella Kharisma - Sayang 9, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Sayang 9, download lagu Nella Kharisma - Sayang 9 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=PhmBW8FzBxM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu