menu Request

Ngatmombilung - Pingal Chord Gitar dan Lirik Lagu

4,276 views
(Intro) F G Em A
        Dm  G  C..

C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                      C
 wes ngelakoni tekan semene..
Bb   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 Bb   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  Bb
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
                           A
wong sing paling tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..

(Int.) F  G  Am..
       F  G  C..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  Bb
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  Bb
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
            E                A
wong sing paling.. tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               F     Fm C
nek ora mbok dulang..

          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..





(Intro) C D Bm E
        Am  D  G..

G                              C
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
D                      G
 wes ngelakoni tekan semene..
D/F#  E                    Am
nek akhire bakal bubar pisahan..
       D                     G
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   G                          C
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
D                      G
 nglakoni tresno tekan tuo..
 D/F#  E                     Am
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          D                  G
nanging saiki atimu ono wong liyo..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E       Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                C
mung iso mbayangke..
          D
kabeh kenangan..
                Bm
kowe tak boncengke..
                    E
turut dalan kekepan kudanan
           Am
saiki nyatane..
             D
kowe malah milih..
               G  Am
dikekep wong liyo..

               C              D
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Bm
kudu kelangan..
                           E
wong sing paling tak tresnani..
          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               G
nek ora mbok dulang..

(Int.) C  D  Em..
       C  D  G..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E       Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G  Am
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                C
mung iso mbayangke..
          D
kabeh kenangan..
                Bm
kowe tak boncengke..
                    E
turut dalan kekepan kudanan
           Am
saiki nyatane..
             D
kowe malah milih..
               G  Am
dikekep wong liyo..

               C              D
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Bm
kudu kelangan..
            B                E
wong sing paling.. tak tresnani..
          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               C     Cm G
nek ora mbok dulang..

          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               G
nek ora mbok dulang..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar NgatmoMbilung mudah, kunci gitar NgatmoMbilung, chord lagu Ngatmombilung - Pingal, chord dasar Ngatmombilung - Pingal, chordtela Ngatmombilung - Pingal, lirik lagu Ngatmombilung - Pingal, download lagu Ngatmombilung - Pingal mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NgatmoMbilung di youtube: https://youtube.com/watch?v=Wf53XZEUMLg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari NgatmoMbilung

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×