menu Request

Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari) Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
 G                        C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
G
Kothak cilik mas nggo wadah mbako
F G
Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono
F C
Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo

G C
Dituthuk nganggo pipo ledeng
G
Isi kapuk mas jenenge klentheng
F G
Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng
F C
Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Reff:
F
Eman-eman di-eman-eman
G
Wong dolanan malah dadi tenanan
F
Eman-eman di-eman-eman
G C
Eman-eman jebule ora keduman

G C
Pilih gethuk opo pilih tape
G
Podo-podo mas.. soko telane
F G
Mbiyen piye saiki katone piye
F C
Yen ra mathuk mumpung podo butuhe

G C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
G
Numpak jaran mas.. jarane belo
F G
Mbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngono
F C
Bungah susah jare dinggo wong loro

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari), chord dasar Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari), chordtela Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari), lirik lagu Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari), download lagu Nginang Karo Ngilo - Manthous (Campursari) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=JH1rOB7KxmI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×