menu Request

NORTHSLE - Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Intro : C G Am Em
        F..G….

C
 saktenane..
F                   C
 aku ra ngerti salahku..
              Dm
kowe tego ninggal aku..
          G
nglalekke janjimu..

C
 ra ngelingi..
F   G           Em
  sopo sing gemati..
Am               Dm
 sopo sing slalu ono nggo kowe
          G
nanging kowe ro liyane..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff :
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

Musik : F G Em Am Dm..G..
        E..Am..Bb..G..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff :
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

Incoming search

chord gitar NORTHSLE mudah, kunci gitar NORTHSLE, chord lagu NORTHSLE - Ninggal Janji, chord dasar NORTHSLE - Ninggal Janji, chordtela NORTHSLE - Ninggal Janji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NORTHSLE - Ninggal Janji, download lagu NORTHSLE - Ninggal Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NORTHSLE di youtube: https://youtube.com/watch?v=AvWAR2IhIik

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NORTHSLE

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu