menu Request

Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito Chord Gitar dan Lirik Lagu

34 views
 Capo ♪ fret 4

Intro : C G/B Am A Dm  G
        Em  Am  F G..

C       G            Am    -G
dek.. kowe sng tak gemateni..
     F             G           C
mung jenengmu sing ning njero ati..
F      G               Em       Am
 atiku ra kuat nyonggo kahanan iki..
        F             G           C
nompo kenyataan amung sewates ngimpi..

Int. F G C..

C      G           Am
mas.. aku yo ngerteni..
       F        G          C
yen sliramu gemati marang aku..
F       G           Em         Am
 tapi kahananku ra iso dipeksakke..
           F             G
mergo wong tuoku ora setuju..
         C  C7
karo awakmu..

    F    G     Em      Am
aku berjuang.. kanggo awakmu
F       G             C    C7
 tibo tangiku nggo sliramu..
F G        Em     Am
 opo wae.. tak usahake..
    F       G           C
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati ..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C-G-Am-C

    F    G     Em      Am
aku berjuang.. kanggo awakmu
F         G            C  C7
tibo tangiku nggo sliramu..
F G        Em       Am
 opo wae.. tak usahake..
    F       G             C
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

           F
 iki wes nasibku..
 G                 Em
  ngempet loroku kelangan awakmu..
 Am               F
  iki mung rencanamu..
   G                      C
 tapi Gusti ra maringi restu..
                 F
 iki mung rencanaku..
   G                   C
 tapi Gusti ra maringi restu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m C# F#m  B
        G#m  C#m  A  B..

E       B            C#m   -B
dek.. kowe sng tak gemateni..
     A             B           E
mung jenengmu sing ning njero ati..
A      B               G#m      C#m
 atiku ra kuat nyonggo kahanan iki..
        A             B           E
nompo kenyataan amung sewates ngimpi..

Int. A B E..

E      B           C#m
mas.. aku yo ngerteni..
       A        B          E
yen sliramu gemati marang aku..
A       B           G#m        C#m
 tapi kahananku ra iso dipeksakke..
           A             B
mergo wong tuoku ora setuju..
         E  E7
karo awakmu..

    A    B     G#m     C#m
aku berjuang.. kanggo awakmu
A       B             E    E7
 tibo tangiku nggo sliramu..
A B        G#m    C#m
 opo wae.. tak usahake..
    A       B           E
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati ..

Musik : A B G#m C#m
        A B E..
        A B G#m C#m
        A B E-B-C#m-E

    A    B     G#m     C#m
aku berjuang.. kanggo awakmu
A         B            E  E7
tibo tangiku nggo sliramu..
A B        G#m      C#m
 opo wae.. tak usahake..
    A       B             E
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

           A
 iki wes nasibku..
 B                 G#m
  ngempet loroku kelangan awakmu..
 C#m              A
  iki mung rencanamu..
   B                      E
 tapi Gusti ra maringi restu..
                 A
 iki mung rencanaku..
   B                   E
 tapi Gusti ra maringi restu..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Anestya Wastu mudah, kunci gitar Anestya Wastu, chord lagu Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito, chord dasar Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito, chordtela Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito, lirik lagu Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito, download lagu Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anestya Wastu di youtube: https://youtube.com/watch?v=tgkcEeqVTvA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anestya Wastu

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×