menu Request

Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
 Intro : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C G Am D..

G        D   Em
 pertama ketemu..
D         C
karo sliramu..
  G         Am  D
bungahke atiku..

G    D    Em
 aku percoyo..
D         C
kowe jodohku..
 G           Am  D
urip lan matiku..

C                D
 senyumanmu ra biso lali..
      Bm                Em
mergo kowe.. sing ning ati..
C              D
 aku bakal setio..
        Em
njogo roso iki..

Reff :
 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G
 njogo atimu mung kanggo awakku..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C G Am D..

G                 D
 tenangno atimu sayang
                  Em
lungoku mergo kahanan
            D
percoyo tresnoku
                 C
padamu ra bakal ilang
               G
yo mung siji kowe
                           Am
wong sing paling tak tresnani
            D                    G
amergo kowe wis dadi gandulaning ati..

                 D
sing tak jaluk siji
                 Em
tulung entenono aku..
           D
aku lungo adoh
                       C
mergo pengen nggolek sangu
                G
tsk tukokke mas kawin
                  Am
nggo ngelamar awakmu
            D                 G    D
amergo rabi kui ora mung tura turu..

Reff :
 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G     D
 njogo atimu mung kanggo awakku..

 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G
 njogo atimu mung kanggo awakku..
       Am           D            G
 njogo atimu.. mung kanggo.. awakku..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill, chord dasar Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill, chordtela Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill, lirik lagu Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill, download lagu Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=S6rGOAZYDMA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×