menu Request

Okta Viola - Ikhlas Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Capo ♪ fret 4

Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

   C                  F
mbiyen tau jalani hubungan..
       G                  C
kowe karo aku naliko berjuang..
-G/B      Am                  Dm
 nganti seprene kadang ku kelingan..
         G                  C   G
tresnoku ra iso gawemu bertahan..

  C                       F
nanging kabeh iki wes garise..
         G                     C
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
-G/B  Am                      Dm
 mergo kahananku kowe ninggal aku..
       G                      C
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C
 mergo kowe wes nglarani ati..

 Am            Em  F         C -G/B
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 Am             Em         F
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                G                   C
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..

  C                       F
nanging kabeh iki wes garise..
         G                     C
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
      Am                      Dm
mergo kahananku kowe ninggal aku..
       G                      C
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C
 mergo kowe wes nglarani ati..

   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C  -G/B
 mergo kowe wes nglarani ati..

 Am            Em   F        C -G/B
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 Am             Em         F
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                G                   C
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B..E..

   E                  A
mbiyen tau jalani hubungan..
       B                  E
kowe karo aku naliko berjuang..
-B/D#     C#m                 F#m
 nganti seprene kadang ku kelingan..
         B                  E   B
tresnoku ra iso gawemu bertahan..

  E                       A
nanging kabeh iki wes garise..
         B                     E
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
-B/D#  C#m                     F#m
 mergo kahananku kowe ninggal aku..
       B                      E
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E
 mergo kowe wes nglarani ati..

 C#m           G#m  A        E -B/D#
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 C#m            G#m        A
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                B                   E
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

Musik : C#m G#m A E
        C#m G#m A..B..

  E                       A
nanging kabeh iki wes garise..
         B                     E
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
      C#m                     F#m
mergo kahananku kowe ninggal aku..
       B                      E
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E
 mergo kowe wes nglarani ati..

   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E  -B/D#
 mergo kowe wes nglarani ati..

 C#m           G#m  A        E -B/D#
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 C#m            G#m        A
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                B                   E
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Okta Viola mudah, kunci gitar Okta Viola, chord lagu Okta Viola - Ikhlas, chord dasar Okta Viola - Ikhlas, chordtela Okta Viola - Ikhlas, lirik lagu Okta Viola - Ikhlas, download lagu Okta Viola - Ikhlas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Okta Viola di youtube: https://youtube.com/watch?v=5waA6lOQaY8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Okta Viola

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×