menu Request

Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble) Chord Gitar dan Lirik Lagu

79 views
Capo di fret 2

(Intro) F Em Am G C C..
        D.. -A D.. -A
        D.. -A

    D           A       Bm     Dm
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
          G          D
Senadyan urip sesandingan
         Em        A
nanging ati ora krasan

          D          A
Wes tak cobo tak lakoni
          Bm           Dm
Wes tak cobo tak ngerteni
         G       D
Nanging ati ora iso kuat
          Em        A
Nyonggo loro mergo omonganmu
               D
Sing nglarani ati..

(Chorus)
                 G
kowe ora tau ngrumangsani
A
 Sing tak lakoni
        Dm               B
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Em             A
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              D
sewu siji masalahe..

                 G
kowe ora tau iso ngumumi
A
 Bakal tak dongake
      Dm               B
tekan kapan wae mugo gusti..
              Em                 A
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   D
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) Bm Dm
            Em A D
            Em A Dm Bm
            Em A D Em Dm G..

 D    A           Bm
Urip iki mung sepisan
 Dm           G     D
ojo nganti ngrusak seduluran
             Em        A
senadyan wis ra sesandingan
 D   A          Bm
Ati iki tetep sayang
  Dm             G        D
nanging tresno ra kudu duweni
        Em      A
Yen kui dalane..
             D
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
                 G
kowe ora tau ngrumangsani
A
 Sing tak lakoni
        Dm               B
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Em             A
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              D
sewu siji masalahe..

                 G
kowe ora tau iso ngumumi
A
 Bakal tak dongake
      Dm               B
tekan kapan wae mugo gusti..
              Em                 A
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   D
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) G..

(Chorus) (Overtone)
F                 G
 kowe ora tau ngrumangsani
C
 Sing tak lakoni
        Am                D
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Gm             C
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              F
sewu siji masalahe..

                 G
kowe ora tau iso ngumumi
C
 Bakal tak dongake
      Am                D
tekan kapan wae mugo gusti..
              Gm                 C
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   F
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) F Em Am G
        Cm G Gm Am-Dm Cm..





(Intro) G Dm F A D D..
        E.. -B E.. -B
        E.. -B

    E           B       Bm    Em
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
          A          E
Senadyan urip sesandingan
         Dm       B
nanging ati ora krasan

          E          B
Wes tak cobo tak lakoni
          Bm          Em
Wes tak cobo tak ngerteni
         A       E
Nanging ati ora iso kuat
          Dm       B
Nyonggo loro mergo omonganmu
               E
Sing nglarani ati..

(Chorus)
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        Em               Gm
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Dm            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe..

                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      Em               Gm
tekan kapan wae mugo gusti..
              Dm                B
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   E
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) Bm Em
            Dm B E
            Dm B Em Bm
            Dm B E Dm Em A..

 E    B           Bm
Urip iki mung sepisan
 Em           A     E
ojo nganti ngrusak seduluran
             Dm       B
senadyan wis ra sesandingan
 E   B          Bm
Ati iki tetep sayang
  Em             A        E
nanging tresno ra kudu duweni
        Dm     B
Yen kui dalane..
             E
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        Em               Gm
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Dm            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe..

                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      Em               Gm
tekan kapan wae mugo gusti..
              Dm                B
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   E
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) C..

(Chorus) (Overtone)
G                 C
 kowe ora tau ngrumangsani
D
 Sing tak lakoni
        Bm                E
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Am             D
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              G
sewu siji masalahe..

                 C
kowe ora tau iso ngumumi
D
 Bakal tak dongake
      Bm                E
tekan kapan wae mugo gusti..
              Am                 D
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   G
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) G Dm F A
        Dm C Am F-Em Dm..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar OM Wawes mudah, kunci gitar OM Wawes, chord lagu Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble), chord dasar Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble), chordtela Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble), lirik lagu Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble), download lagu Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OM Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=OajKge2EIoA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari OM Wawes

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×