menu Request

Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
  Capo di fret 1

Intro : Am..G..F..Em..F-G
        Am..G..F..-Am G..C..

  C    G/B      Am
Bedo ranemu dalane
A      Dm               G
Karo kowe aku raono bahagiane
  -F      Em          A
Timbang gelo mung disio-dio
          Dm      
Rasah digawe dowo crito iki
    G                   C
Tresno rabakal iso nyawiji..

 C     G/B             Am
Abot kesel sing ngrasakke
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
 -F   Em          A
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C  -G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
          C        G
  Kowe ratau ngerteni
        Am          Em
  Roso iki kepati-pati
         F              C
  Tibo butuh kowe nggoleki
        Dm         G
  Aku piye kowe ra peduli..

           C            G
  Ra perlu ngomogke tresno
          Am            Em
  Yen kui mung nggawe loro
           F         C
  Ra perlu dolanan roso
   Dm         G      C   G
  Awak dewe penak konco..

Musik : Dm..G..Em..Am..
        F..G..C...  

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C  -G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
          C        G
  Kowe ratau ngerteni
        Am          Em
  Roso iki kepati-pati
         F              C
  Tibo butuh kowe nggoleki
        Dm         G
  Aku piye kowe ra peduli..

           C            G
  Ra perlu ngomogke tresno
          Am            Em
  Yen kui mung nggawe loro
           F         C
  Ra perlu dolanan roso
   Dm         G      Am  G
  Awak dewe penak konco...
  F
  Hooooo...
  Am          G      F   G
  Awak dewe penak konco..
     Am           G
  Pancen iki dudu jodone
    F      G     C
  Rasah di peksakke..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m..G#..F#..Fm..-F#-G#
        A#m..G#..F#..-A#m G#..C#..

  C#   G#/C     A#m
Bedo ranemu dalane
A#     D#m              G#
Karo kowe aku raono bahagiane
  -F#     Fm          A#
Timbang gelo mung disio-dio
          D#m      
Rasah digawe dowo crito iki
    G#                  C#
Tresno rabakal iso nyawiji..

 C#    G#/C            A#m
Abot kesel sing ngrasakke
A#     D#m                  G#
Karo kowe anane ming rame wae
 -F#  Fm          A#
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
       D#m
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   G#                   C#
Tanpo kelingan janji awale..

(#)
   A#m          G#
Pancen iki dudu jodone
  F#           C# -G#/C
Rasah di peksakke
  A#m             Fm
Kabeh iki wes ono dalanae
   F#                G#
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
          C#       G#
  Kowe ratau ngerteni
        A#m         Fm
  Roso iki kepati-pati
         F#             C#
  Tibo butuh kowe nggoleki
        D#m        G#
  Aku piye kowe ra peduli..

           C#           G#
  Ra perlu ngomogke tresno
          A#m           Fm
  Yen kui mung nggawe loro
           F#        C#
  Ra perlu dolanan roso
   D#m        G#     C# -G#
  Awak dewe penak konco..

Musik : D#m..G#..Fm..A#m..
        F#..G#..C#..

(#)
   A#m          G#
Pancen iki dudu jodone
  F#           C# -G#/C
Rasah di peksakke
  A#m             Fm
Kabeh iki wes ono dalanae
   F#                G#
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
          C#       G#
  Kowe ratau ngerteni
        A#m         Fm
  Roso iki kepati-pati
         F#             C#
  Tibo butuh kowe nggoleki
        D#m        G#
  Aku piye kowe ra peduli..

           C#           G#
  Ra perlu ngomogke tresno
          A#m           Fm
  Yen kui mung nggawe loro
           F#        C#
  Ra perlu dolanan roso
   D#m        G#     A#m G#
  Awak dewe penak konco...
  F#
  Hooooo...
  A#m         G#     F#  G#
  Awak dewe penak konco..
     A#m          G#
  Pancen iki dudu jodone
    F#     G#    C#
  Rasah di peksakke..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco, chord dasar Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco, chordtela Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco, lirik lagu Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco, download lagu Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=bIwZpqg3IWA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×