menu Request

OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana) Chord Gitar dan Lirik Lagu

82 views
 Intro : C D B Em Am D G….

G Am
biyen tresnaku setengah mati
D G
tak patri neng atiku iki
Em E Am
cahyamu seng paling tak trenani
D
ninggalke loro neng ati
G
kowe blenjani janji

G Am
biyen bener tak jogo atiku
D G
biyen bener tak jogo tresnaku
Em E Am
aku percoyo marang sliramu
D
nepati janji setiamu
G
ora ninggalke aku

*)
C D
ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Reff I:
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D
rosoku wes lali rosoku wes mati

Musik : Em Bm C -D G
C D B Em Am D G

=Kembali ke : *), Reff I

C D
kangmas nalikane aku iseh
G
ono neng atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G G7
lilakno aku lungo..

C D
kang mas sepurane aku yen wes
G
nglarani atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G
..ikhlasno aku lungo

**)
G7 C D
oo...ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Reff end:
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana), chord dasar OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana), chordtela OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana), download lagu OM Wawes - ilang Roso (Feat. Ayu Yuliana) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=3g9krrb_uh0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×