menu Request

OM Wawes - Tetep Neng Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

54 views
Capo di fret 5

(Intro) C Em Am A
        Dm  G
        C Em Dm G..

  C     Em     Am   A
Banyu tibo.. seko langit
     Dm                 G
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
     Em      Am
Sing neng atiku..
         Dm
ra bakal iso ilang..
         G             C
senadyan kowe nglarani aku..

Em             Am
 Sak tenane atiku loro..
A         Dm
nanging gede tresno iki
  G
luweh seko cidro

     Em         A
Janjimu.. neng aku
          Dm
wes tak rasakke wae
  G                C
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  G
uuu..

(Interlude) C Em Am A Dm G
            Em F Dm G C

C    Em       Am
 Aku tansah kelingan
   A          F
janjimu neng aku.. ra bakal..
  G                   Em
lungo ninggal crito loro..
          Am
Tapi nyatane..
  A       Dm
kowe ora iso njogo roso iki
    G                   C
nganti pungkasane.. urepku..

Em             Am
 Sak tenane atiku loro..
          Dm
nanging gede tresno iki
  G
luweh seko cidro

     Em         A
Janjimu.. neng aku
          Dm
wes tak rasakke wae
  G                C
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..

 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   G
wooo..o..

(Outro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C..





(Intro) F Am Dm D
        Gm  C
        F Am Gm C..

  F     Am     Dm   D
Banyu tibo.. seko langit
     Gm                 C
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
     Am      Dm
Sing neng atiku..
         Gm
ra bakal iso ilang..
         C             F
senadyan kowe nglarani aku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro..
D         Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am         D
Janjimu.. neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  C
uuu..

(Interlude) F Am Dm D Gm C
            Am Bb Gm C F

F    Am       Dm
 Aku tansah kelingan
   D          Bb
janjimu neng aku.. ra bakal..
  C                   Am
lungo ninggal crito loro..
          Dm
Tapi nyatane..
  D       Gm
kowe ora iso njogo roso iki
    C                   F
nganti pungkasane.. urepku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro..
          Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am         D
Janjimu.. neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..

 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   C
wooo..o..

(Outro) Bb C Am Dm Gm C F
        Bb C Am Dm Gm C F..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar OM Wawes mudah, kunci gitar OM Wawes, chord lagu OM Wawes - Tetep Neng Ati, chord dasar OM Wawes - Tetep Neng Ati, chordtela OM Wawes - Tetep Neng Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu OM Wawes - Tetep Neng Ati, download lagu OM Wawes - Tetep Neng Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OM Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=YcIyEzNCiaA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari OM Wawes

Chord Lagu Lainnya

×