menu Request

OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views

Berikut ini adalah kunci gitar dari OMWAWES featuring Pendhoza dengan judul OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo .


Intro F G Dm E Am F G C F wis tak lilakke awakku.. Dm G lungo mergo kewajibanku.. Em Am ratau nyanding kui wis biasa.. F Dm G sing tak pengen kowe tetep setia.. C F ojo senengmu salah paham.. Dm G yen aku durung ngekei kabar.. Em Am kabeh iki butuh perjuangan tenan.. F G C njogo ati.. mergo keadaan.. Am Em wingi ngucap kangen F C lewat telfon karo aku Am Em bakal nunggu aku F C nadyan suwene lungaku Am Em usapan eluhmu F C sing nggawe kowe ra ayu Dm aku mesti bali G dinggo seliramu .. ho o.. Chorus F G selawase kowe tetep ning atiku.. Em Am senadyan rogomu ora ning sandingku.. F mung iso nyawang fotomu G nggo tombo kangen atiku.. F G saktenane.. ati iki ora lilo.. Em Am nanging aku kudu tetep iso nrimo.. F ninggalke sliramu lungo G C tak jaluk kowe.. sabaro sedelo.. Music F G Em Am F G Am F sing sabar nadyan kadang ra barengan C G tresno kui pancen butuh perjuangan Am F eling dalan ojo nganti kelendran C G kowe kudu ngerti aku wedi kelangan Am F setyo kui pancen angel le nglakoni C G aku percoyo kowe iso njogo ati Am F senajan kadang aku pamit ora bali C G nanging aku yo mung kowe sing nduweni.. Chorus F G selawase kowe tetep ning atiku.. Em Am senadyan rogomu ora ning sandingku.. F mung iso nyawang fotomu G nggo tombo kangen atiku.. F G saktenane.. ati iki ora lilo.. Em Am nanging aku kudu tetep iso nrimo.. F ninggalke sliramu lungo G C G tak jaluk kowe.. sabaro sedelo.. F G selawase kowe tetep ning atiku.. Em Am senadyan rogomu ora ning sandingku.. F mung iso nyawang fotomu G nggo tombo kangen atiku.. F G saktenane.. ati iki ora lilo.. Em Am nanging aku kudu tetep iso nrimo.. F ninggalke sliramu lungo G C F-F C-C tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar OMWAWES featuring Pendhoza mudah, kunci gitar OMWAWES featuring Pendhoza, chord lagu OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo , chord dasar OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo , chordtela OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo , lirik lagu OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo , download lagu OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OMWAWES featuring Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=VMszZEM97aE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari OMWAWES featuring Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×