menu Request

Oon B - Jang Dasar Chord Gitar dan Lirik Lagu

1,038 views
(Intro) Am  F  Am
        Am F Dm Am
        F E Am

Am
Jang Hirup teh teu gampang
                   F
Teu cukup ku dipikiran
              Am
bari kudu dilakonan

Am
Jang jalan kahirupan
                     F
henteu sapanjangna datar
                Am
aya mudun jeung tanjakan

       F
kudu sabar dina kurang
       Am
ulah nepak dada benghar
       F
salawasna kudu syukur
        F        E
eling kanu maha agung
                Am
kade hidep bisi kufur

Am
Jang cing jadi jalma hade
                 F
cing jadi jelema gede
                 Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
                  F
turut parentah agama
                Am
ulah jauh ti ulama

         Dm
Nyobat sareng ahli tobat
        Am
dalit sareng para kiai
        F
hirup kena ku owah gingsir
        F            E
ngarah aya anu naggeuing
                        Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Am F E Am
            Am F E Am

Am
Jang cing jadi jalma hade
                 F
cing jadi jelema gede
                 Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
                  F
turut parentah agama
                Am
ulah jauh ti ulama

         Dm
Nyobat sareng ahli tobat
        Am
dalit sareng para kiai
        F
hirup kena ku owah gingsir
        F            E
ngarah aya anu naggeuing
                        Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh
F          E
Jang.. ja..ang..
             Am
Hirup cing sholeh





(Intro) Gm  Am  Gm
        Gm Am Cm Gm
        Am D Gm

Gm
Jang Hirup teh teu gampang
                   Am
Teu cukup ku dipikiran
              Gm
bari kudu dilakonan

Gm
Jang jalan kahirupan
                     Am
henteu sapanjangna datar
                Gm
aya mudun jeung tanjakan

       Am
kudu sabar dina kurang
       Gm
ulah nepak dada benghar
       Am
salawasna kudu syukur
        Am       D
eling kanu maha agung
                Gm
kade hidep bisi kufur

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 Am
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  Am
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        Am
hirup kena ku owah gingsir
        Am           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     Am
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  Am
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

Am         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Gm Am D Gm
            Gm Am D Gm

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 Am
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  Am
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        Am
hirup kena ku owah gingsir
        Am           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     Am
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  Am
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

Am         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     Am
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  Am
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

Am         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh
Am         D
Jang.. ja..ang..
             Gm
Hirup cing sholeh

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Nostalgia mudah, kunci gitar Lagu Nostalgia, chord lagu Oon B - Jang Dasar , chord dasar Oon B - Jang Dasar , chordtela Oon B - Jang Dasar , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Oon B - Jang Dasar , download lagu Oon B - Jang Dasar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Nostalgia di youtube: https://youtube.com/watch?v=3xsxBsR5VIw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Nostalgia

Chord Lagu Lainnya

×