menu Request

Pendhoza - Ulat Peteng Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
Capo di fret 1

(Intro) G D C D G

        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

        G
saben dolan karo koe
       D
stelmu rupo mbesengut
      C          D       G
opo duwe masalah ning ngomah
        G
tak takoni ra dijawab
       D
di guyoni malah nesu
       C           D     G
opo pancen genah due masalah..

       C                      G
ojo ngaca rupamu ning banyu butheg
          C                      D
ben rumangsa sliramu mung gawe bunek..

(Chorus)
        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

         G
koe kok mbingungke aku
      G
gawe aku serba keliru
     D
opo aku due salah
       D
omongo ora masalah
        C
yen kui mung mergo luwe
      D
ayo koe tak jajakke
        G
ameh njaluk opo wae
          G
yo wis mesti tak tukokke

(Interlude) G D C D G

        G
saiki piye karepe
            D
tak manut koe dalane
    C       
supaya iso bareng-bareng
        G  D
sak lawase..
           G
yen koe ngene (aku yo melu ngene)
           D
yen koe ngono (aku yo melu ngono)
                C          D    G
sing penting tentrem adem ayem uripe..

(Chorus)
        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..
            G
sing tak tompo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Ulat Peteng, chord dasar Pendhoza - Ulat Peteng, chordtela Pendhoza - Ulat Peteng, lirik lagu Pendhoza - Ulat Peteng, download lagu Pendhoza - Ulat Peteng mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=eveOiO5vCRQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×