menu Request

Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

33 views
 Intro : Am..G..G..Am..
        Am..G..G..Am..

Am            G
dulu.. begitu indah..
G               Am
saat.. kau bersamaku..
Am            G
dulu.. begitu mesra..
G                G
saat.. kau di sampingku..

Am
 jarene lan mblenjani
jebul nyatane endi
G
 lungo ra bali-bali
malah ninggalke janji
F
 opo wes kelingan
karo awakku iki
E
 sing mbiyen tok tresnani
roso tekane mati..

Am
 yen ngono cen pengenmu
ngomong'o terus terang
G
 tak usah nggawe coro
medotke sesambungan
F
 nek wes cukup semene
anggone le bebrayan
E
 kabeh tak pupus wae
                      (Am)
timbang gawe rusak pikiran..

Reff :
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Am
 yen kabeh mau salahku
                  G
aku njaluk pangapuro
opo kowe lungo mergo
                F
aku ra sugih bondho
omonganmu polah tingkahmu
ra tau ngajeni aku
E
 sak kepenake dewe
awakmu gawe loro atiku

Am
 iki pancen garise
aku ro kowe pisah
G
 wes wegah nggagas menungso
sing gawe uripku bubrah
F
 saiki aku kudu move on
              E
nglaleke alon-alon
mugo oleh gantine
              (Am)
kuwi bakal kelakon..

Musik : Am..G..G..Am..
        Am..G..G..Am..

       Dm    G
masa lalu.. itu.. 
         C  -G/B Am
menyiksa di..ri..ku..
       Dm   E
seakan hidupku.. 
         F   -G    Am
tak lagi mampu..bertahan..

Reff :
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
             (tresnamu ra cukup siji..)
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Dory Harsa mudah, kunci gitar Dory Harsa, chord lagu Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji, chord dasar Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji, chordtela Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji, lirik lagu Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji, download lagu Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dory Harsa di youtube: https://youtube.com/watch?v=OYz2JDnDG3c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dory Harsa

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×