menu Request

Prapatan Koplo - Ra Nyongko Chord Gitar dan Lirik Lagu

46 views
 ☕ Capo fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm..G..

C                  F
 saben dino dewe bareng-bareng..
Dm                  G
 naliko susah lan sening..
 Em               Am
aku.. mbonceng mburi..
  Em             Am
kowe.. sing nyetiri..
      Bb                       G
ra kroso rong tahun dewe nglakoni..

C              F
 aku ra bakal iso lali..
Dm                      G
 kowe sing paling ngerteni..
  Em              Am
mangan.. tutul sambel..
  Em            Am
kadang.. sego pecel..
     F          G         C C-G/B
hati bahagia ku bersama dia..

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eleng pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..

Musik : F Fm Em Am 
        Dm G C.. C-G/B

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eling pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..

        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
        C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..
     Dm         G         Am
 akhire Gusti maringi dalane..
       F
 aku luwih mulyo
          G        C
 senadyan opo ana..ne..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        Em..A..

D                  G
 saben dino dewe bareng-bareng..
Em                  A
 naliko susah lan sening..
 F#m              Bm
aku.. mbonceng mburi..
  F#m            Bm
kowe.. sing nyetiri..
      C                        A
ra kroso rong tahun dewe nglakoni..

D              G
 aku ra bakal iso lali..
Em                      A
 kowe sing paling ngerteni..
  F#m             Bm
mangan.. tutul sambel..
  F#m           Bm
kadang.. sego pecel..
     G          A         D  D-A/C#
hati bahagia ku bersama dia..

Bm        G          A
 nanging aku ora ngerti
          D    F#            Bm A
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      G
eleng pesenku siji
A                  D  D7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
            D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..

Musik : G Gm F#m Bm 
        Em A D.. D-A/C#

Bm        G          A
 nanging aku ora ngerti
          D    F#            Bm A
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      G
eling pesenku siji
A                  D  D7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
            D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..

        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
        D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..
     Em         A         Bm
 akhire Gusti maringi dalane..
       G
 aku luwih mulyo
          A        D
 senadyan opo ana..ne..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Prapatan Koplo - Ra Nyongko, chord dasar Prapatan Koplo - Ra Nyongko, chordtela Prapatan Koplo - Ra Nyongko, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Prapatan Koplo - Ra Nyongko, download lagu Prapatan Koplo - Ra Nyongko mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=VpfJOX_Cdoc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×