menu Request

Pyanix - Henshin MP3 dan Lirik Lagu

42 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

(pyanix)
yes, aku dah berubah, then?
apa lagi kau nak , hah? d-mn
apa lagi yang kau tak puas hati?
mana yang pendam, tolong suarakan diri

dah tak payah nak kias kias
tak payah bias
muka kau sesuai letak kat my -ss
tak payah berlakun, kau just a fake cast
biarlah kau broke, i'm making quick cash

at last, aku boleh suarakan pendapat aku
malas duduk tempurung, bukan tempat aku
biar fikir luar kotak, aku malas nak terperangkap
spit atas trap, rangkap per rangkap
per pantun, per ayat, per suara, per lah kau mengarut sekarang ni pyan?
lantaklah! aku just nak terus luahkan
malas nak pendam apa yang patut aku pendamkan

so pyan? kenapa 2018?
aku dengar ada rapper dok minum bergl-ss-gl-ss
aku dengar ada rapper yang fake dalam scene
siap curi beat orang, letak nama dia sendiri
ada yang siap acah nak jadi orang lain
ada yang jilat, kipas, taknak jadi diri sendiri
siap ada ghostwrite, konon hantu dalam scene
banyak rapper yang trash, aku letak dalam bin
ada yang bajet high, taknak rendahkan diri
pastu dah kena bash, hah, buatlah cerita lagi
ada yang pesalah, transform jadi victim
ada yang konon so true, tapi kau main give in

(xenther.)
kenapa sekarang ramai mengaku emcee
even your bars look funnier then cik b
masuk insta semua tunjuk bars faiya
sorry doe, bars kau just a f-cking liar

most rapper nak jadi fazz ahmad
bars tak nasty, bukan akeem jahat
emcee skrg just nak cukupkan syarat
jujur bro, your bars semua dah karat

gua henshin, most of yall stay the same
sumpah aku cakap, your style already lame
nak keep up the game, need to change your bars
korang dah cukup star ke untuk lepas ini war?

aku lapar, makan emcee macam maggi
selagi hidup, pastikan semua poser mati
aku takkan stop, even dah putus sendi
jujur bro, bars kau ni sumpah geli

okey, chill pyan
laju laju nak pergi mana pyan?
kau bukan dalam game, orang kata kau ni poser
orang kata kau loser, nape kau nak try hard buka
mulut kau yang buat penat je cakap banyak banyak ni?

(pyanix)
takkan aku takleh suarakan pendapat aku lagi?
lantaklah apa orang nak cakap pun
aku ada bars? takde bars? tak kisah pun
i came for the music, every genre on my list
i never said that , hip-hop is the most importing things

(skyrulez)
knock knock knock, gua dah datang
don't break the rules , tu gua pantang
tiktiktok, bunuh datuk harimau
don't sleep on me kalau taknak mengigau

sky dah henshin, level kita lain lain
engkau tak standing, takyah saing saing
jangan main main dengan aku
tentera langit lagi ramai,engkau tak tahu

trapped on boombap, so who's that?
berdepan dengan gua? gua boommm back
pergi mampus , cuba langgar aku larang
dah jadi lagenda baru nak menumpang

put ur hand up in the sky
put ur hand up to the sky
dahlah takyahlah jadi orang lain
jangan duk jadi , clone rapper lain

Link Download Lagu MP3

Download

Incoming search

chord gitar Pyanix mudah, kunci gitar Pyanix, chord lagu Pyanix - Henshin, chord dasar Pyanix - Henshin, chordtela Pyanix - Henshin, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pyanix - Henshin, download lagu Pyanix - Henshin mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pyanix di youtube: https://youtube.com/watch?v=-9QDtg3RI_o

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Pyanix

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu