menu Request

Rafikin Project - ORA NGIRO Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
 Intro : C G Am..
        Dm G C G
        C G Am..
        Dm G C G-G

  C                G
kelingan jaman semono..
F    G             C
 naliko nguber tresno..
Dm        G            C  G-G
 pengen bareng tekan tuwo..

C            G
loro rasane ati..
F          G          C
 nanging kudu tak lakoni..
F                    G
 opo pancen wes takdire..
           Dm
(wes takdire..)
                E
ora biso dadi siji..

Int. Am Dm F G   

  Em
nanging kudu piye..
         Am
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Dm
loro ati iki
   G
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm
 yo mung siji..
     F        G     C
 koe sing tak tresnani..

Musik : C..G..F G C..
        Dm G Em Am
        Dm..G..C..

C            G
loro rasane ati..
F          G          C
 nanging kudu tak lakoni..
F                    G
 opo pancen wes takdire..
           Dm
(wes takdire..)
                E
ora biso dadi siji..

Int. Am Dm F G..

  Em
nanging kudu piye..
         Am
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Dm
loro ati iki
   G
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm   G
 yo mung siji..

  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm   G
 yo mung siji..
         Dm   G
 yo mung siji..
     F        Fm      C
 koe sing tak tres..nani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# A# Cm..
        Fm A# D# A#
        D# A# Cm..
        Fm A# D# A#-A#

  D#               A#
kelingan jaman semono..
G#   A#            D#
 naliko nguber tresno..
Fm        A#           D#  A#-A#
 pengen bareng tekan tuwo..

D#           A#
loro rasane ati..
G#         A#         D#
 nanging kudu tak lakoni..
G#                   A#
 opo pancen wes takdire..
           Fm
(wes takdire..)
                G
ora biso dadi siji..

Int. Cm Fm G# A#..

  Gm
nanging kudu piye..
         Cm
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Fm
loro ati iki
   A#
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm
 yo mung siji..
     G#       A#    D#
 koe sing tak tresnani..

Musik : D#..A#..G# A# D#..
        Fm A# Gm Cm
        Fm..A#..D#..

D#           A#
loro rasane ati..
G#         A#         D#
 nanging kudu tak lakoni..
G#                   A#
 opo pancen wes takdire..
           Fm
(wes takdire..)
                G
ora biso dadi siji..

Int. Cm Fm G# A#..

  Gm
nanging kudu piye..
         Cm
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Fm
loro ati iki
   A#
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm   A#
 yo mung siji..

  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm   A#
 yo mung siji..
         Fm   A#
 yo mung siji..
     G#       G#m     D#
 koe sing tak tres..nani..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Rafikin Project mudah, kunci gitar Rafikin Project, chord lagu Rafikin Project - ORA NGIRO, chord dasar Rafikin Project - ORA NGIRO, chordtela Rafikin Project - ORA NGIRO, lirik lagu Rafikin Project - ORA NGIRO, download lagu Rafikin Project - ORA NGIRO mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rafikin Project di youtube: https://youtube.com/watch?v=IBGm3XVzOec

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Rafikin Project

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×