menu Request

Rama Rembo - Mati Roso Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
 Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C
ampek neng dodo
              Em
kelingan kowe wong sing tak ojo
       F             G
atiku ora ngiro, aku ra nyongko
           F          G F G
kowe medot taline asmoro..

C
udan gerimis
           Em
koyo atiku sing lagi nangis
              F
loro sing tak rasakne
      G                C     C-G/B
ngerteni kowe malah ro liyane..

Am       Em
 nangis aku isin
      F           C
kroso loro neng batin..
Am         Em
 kabeh tak lakoni
          F    G            C C7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

Musik : F G Em Am Dm..G..
        F Em F C
        Am Em F..G….

C
udan gerimis
           Em
koyo atiku sing lagi nangis
              F
loro sing tak rasakne
      G                C
ngerteni kowe malah ro liyane..

Am       Em
 nangis aku isin
      F           C
kroso loro neng batin..
Am         Em
 kabeh tak lakoni
          F    G            C C7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

          F          G
 opo kowe wes mati roso?
              Em         Am
 nganti neng aku we mentolo
           Dm
 tresnomu uwis ilang..
        G
 kowe tego karo aku sayang

                  F         G
 neng ngendi lungane roso welas
            Em          Am
 nganti loroku ra kok gagas
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..
        Dm       G
 atimu ora jelas..
           C
 tresnomu wes amblas..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

D
ampek neng dodo
              F#m
kelingan kowe wong sing tak ojo
       G             A
atiku ora ngiro, aku ra nyongko
           G          A  G A
kowe medot taline asmoro..

D
udan gerimis
           F#m
koyo atiku sing lagi nangis
              G
loro sing tak rasakne
      A                D     D-A/C#
ngerteni kowe malah ro liyane..

Bm       F#m
 nangis aku isin
      G           D
kroso loro neng batin..
Bm         F#m
 kabeh tak lakoni
          G    A            D  D7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

Musik : G A F#m Bm Em..A..
        G F#m G D
        Bm F#m G..A….

D
udan gerimis
           F#m
koyo atiku sing lagi nangis
              G
loro sing tak rasakne
      A                D
ngerteni kowe malah ro liyane..

Bm       F#m
 nangis aku isin
      G           D
kroso loro neng batin..
Bm         F#m
 kabeh tak lakoni
          G    A            D  D7
nanging kowe.. tetep ra ngerti..

Reff :
          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

          G          A
 opo kowe wes mati roso?
              F#m        Bm
 nganti neng aku we mentolo
           Em
 tresnomu uwis ilang..
        A
 kowe tego karo aku sayang

                  G         A
 neng ngendi lungane roso welas
            F#m         Bm
 nganti loroku ra kok gagas
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..
        Em       A
 atimu ora jelas..
           D
 tresnomu wes amblas..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rama Rembo mudah, kunci gitar Rama Rembo, chord lagu Rama Rembo - Mati Roso, chord dasar Rama Rembo - Mati Roso, chordtela Rama Rembo - Mati Roso, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rama Rembo - Mati Roso, download lagu Rama Rembo - Mati Roso mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rama Rembo di youtube: https://youtube.com/watch?v=UrYhC7Cub8Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Rama Rembo

Chord Lagu Lainnya

×