menu Request

Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
 Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

   C    G          Am  Em
ademe.. ing wengi iki..
       F         C
nambai kekesing ati
        Dm                  G
yen kelingan.. aku mring sliramu..

      C      G           Am  Em
wes sue.. anggonku ngenteni..
         F         C
nanging ora bali-bali 
         Dm
mendem kangen..
   G           C
isane mung tak pendem..

  Am           Em
tangis-tangise ati
          F          C
nanging kowe ora ngerti..
        Dm            G     C
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

    C
jaremu biyen bakal ngancani tekane pati
     Am
ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani
  Dm
jare arep lungo pamit tuku gulo
  G
jebule neng mburi malah ketemu wong lio

C
tangise ati kowe ra perduli
   Am
ngopo kowe biyen
wani ngobral-ngobral janji
  Dm
pengen tak rampungi kabeh cerito iki
     C                          C
ning kabotan roso mergo kebacut tresno..

            Am           Em
ho.. oo.. tangis-tangise ati
          F          C
nanging kowe ora ngerti..
        Dm            G     C
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..

  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..
 Dm        G      C
  akhirnya dirimu pergi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# D# Fm Cm
        C# G# A#m D#..

   G#   D#         Fm  Cm
ademe.. ing wengi iki..
       C#        G#
nambai kekesing ati
        A#m                 D#
yen kelingan.. aku mring sliramu..

      G#     D#          Fm  Cm
wes sue.. anggonku ngenteni..
         C#        G#
nanging ora bali-bali 
         A#m
mendem kangen..
   D#          G#
isane mung tak pendem..

  Fm           Cm
tangis-tangise ati
          C#         G#
nanging kowe ora ngerti..
        A#m           D#    G#
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..

Musik : C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..

    G#
jaremu biyen bakal ngancani tekane pati
     Fm
ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani
  A#m
jare arep lungo pamit tuku gulo
  D#
jebule neng mburi malah ketemu wong lio

G#
tangise ati kowe ra perduli
   Fm
ngopo kowe biyen
wani ngobral-ngobral janji
  A#m
pengen tak rampungi kabeh cerito iki
     G#                         G#
ning kabotan roso mergo kebacut tresno..

            Fm           Cm
ho.. oo.. tangis-tangise ati
          C#         G#
nanging kowe ora ngerti..
        A#m           D#    G#
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..

  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..
 A#m       D#     G#
  akhirnya dirimu pergi..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Herta Bagas Onari mudah, kunci gitar Herta Bagas Onari, chord lagu Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji, chord dasar Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji, chordtela Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji, lirik lagu Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji, download lagu Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Herta Bagas Onari di youtube: https://youtube.com/watch?v=3fZfs3Vh1u0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Herta Bagas Onari

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×