menu Request

Riedho Nuno - Atiku Ajur Chord Gitar dan Lirik Lagu

50 views
 Intro : F G Em A
        Dm G C..

C                    Am
pertama kenal aku ro sliramu..
Dm                       G
pengen ne atiku langsung nduweni..
Em                        Am
mbayangke aku nyanding ro awakmu..
  Dm          G            C
nanging aku durung tau ngerti..

   C                       Am
nyedaki awakmu sing durung tak kenali..
  Dm                 G
soyo gawe ati iki tambah jeru..
    Em                  Am
tak mantepke roso ning ati iki..
    Dm         G          C
ora kesuen koe tak jak mlaku..

Reff :
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..

             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

    Em
senadyan koyo ngene..
       Am
aku mlaku saktekane..
      F
tresnaku yo mung koe..
    G
ojo tok sepeleke.. hee..

Reff :
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..

             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..
 A               Dm                  G
  mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm E
        Am D G..

G                    Em
pertama kenal aku ro sliramu..
Am                       D
pengen ne atiku langsung nduweni..
Bm                        Em
mbayangke aku nyanding ro awakmu..
  Am          D            G
nanging aku durung tau ngerti..

   G                       Em
nyedaki awakmu sing durung tak kenali..
  Am                 D
soyo gawe ati iki tambah jeru..
    Bm                  Em
tak mantepke roso ning ati iki..
    Am         D          G
ora kesuen koe tak jak mlaku..

Reff :
              C                   D
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Bm                E
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Am               D
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     G
 ngulatke tingkah lakumu..

             C                  D
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Bm               E
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Am                  D
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..

Musik : C D Bm E
        Am D G..

    Bm
senadyan koyo ngene..
       Em
aku mlaku saktekane..
      C
tresnaku yo mung koe..
    D
ojo tok sepeleke.. hee..

Reff :
              C                   D
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Bm                E
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Am               D
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     G
 ngulatke tingkah lakumu..

             C                  D
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Bm               E
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Am                  D
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..
 E               Am                  D
  mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..

Incoming search

chord gitar Riedho Nuno mudah, kunci gitar Riedho Nuno, chord lagu Riedho Nuno - Atiku Ajur, chord dasar Riedho Nuno - Atiku Ajur, chordtela Riedho Nuno - Atiku Ajur, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Riedho Nuno - Atiku Ajur, download lagu Riedho Nuno - Atiku Ajur mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Riedho Nuno di youtube: https://youtube.com/watch?v=fT70vmxSFGA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Riedho Nuno

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu