menu Request

Rina Apriliana - Kapalang Nyaah Chord Gitar dan Lirik Lagu

1,786 views
Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E -G Am..

         Am
Teu wasa kedah ngantosan
              Dm
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  E
Hoyong patarema dina soca
       Am
sanaos sakiceup

(Intro) F Am

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
              Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan
Am
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..

(Intro) Am F Dm E -G Am..

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
                   Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Am
simpe..

(Chorus)
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..





(Intro) Bm G Em Bb -A Bm..

         Bm
Teu wasa kedah ngantosan
              Em
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  Bb
Hoyong patarema dina soca
       Bm
sanaos sakiceup

(Intro) G Bm

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
              Em
Da bongan kapalang nyaah..
   Bb
Mondok ge teu tibra kanteunan
Bm
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Bm      B                       Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       G                       Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm      B                     Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       Bb                          Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        Bb
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Bm
duh.. gening ku tega..

(Intro) Bm G Em Bb -A Bm..

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
                   Em
Da bongan kapalang nyaah..
   Bb
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Bm
simpe..

(Chorus)
Bm      B                       Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       G                       Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm      B                     Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       Bb                          Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        Bb
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Bm
duh.. gening ku tega..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Rina Apriliana mudah, kunci gitar Rina Apriliana, chord lagu Rina Apriliana - Kapalang Nyaah, chord dasar Rina Apriliana - Kapalang Nyaah, chordtela Rina Apriliana - Kapalang Nyaah, lirik lagu Rina Apriliana - Kapalang Nyaah, download lagu Rina Apriliana - Kapalang Nyaah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rina Apriliana di youtube: https://youtube.com/watch?v=3iGHaKwQGkc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Rina Apriliana

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×