menu Request

Safira Inema - Angin Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
 Capo ♪ fret 1

Intro : Am..Dm..F E Am..
        F.. E-E

Am
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F                  Am
lelakon.. kang wis kedaden..
Am
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F                    Am   E
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F          Am
kangen arang sliramu..

Int. G..Am..F E Am..E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E
 sing bendino ngancani aku..

Am
angin sumilir.. wartakno kangenku..

Musik : G..Am..F E Am..E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E Am
 sing bendino ngancani aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m..D#m..F# F A#m..
        F#.. F-F

A#m
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F#                 A#m
lelakon.. kang wis kedaden..
A#m
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F#                   A#m  F
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F#         A#m
kangen arang sliramu..

Int. G#..A#m..F# F A#m..F-F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#           F         A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku dosa opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      A#m              D#m
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G#             C#
  saben wayah rino lan wengi..
 F#                 D#m
  tansah pengen ketemu..
                 F
 senadyan mung sedelo..
            A#m      F
 nggo tombo kangenku..

      A#m              D#m
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G#              C#
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F#                D#m
  eling marang esemmu..
                 F
 ngguyumu lan swaramu..
                    A#m   F
 sing bendino ngancani aku..

A#m
angin sumilir.. wartakno kangenku..

Musik : G#..A#m..F# F A#m..F-F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#           F         A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku dosa opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      A#m              D#m
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G#             C#
  saben wayah rino lan wengi..
 F#                 D#m
  tansah pengen ketemu..
                 F
 senadyan mung sedelo..
            A#m      F
 nggo tombo kangenku..

      A#m              D#m
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G#              C#
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F#                D#m
  eling marang esemmu..
                 F
 ngguyumu lan swaramu..
                    A#m   F A#m
 sing bendino ngancani aku..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Angin Kangen, chord dasar Safira Inema - Angin Kangen, chordtela Safira Inema - Angin Kangen, lirik lagu Safira Inema - Angin Kangen, download lagu Safira Inema - Angin Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=OG2ogYrCPjM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×