menu Request

Safira Inema - Kahanan MP3 dan Lirik Lagu

56 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kahananku iki yen tak umpamakne
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
peteng koyo aneng luw~ng, suwung sepi tan ono
kang biso angluwari panandanging ati

jerit tangis atiku, tetes luh ing pipiku
roso nelongso sliramu megatke tresno
ibarat kembang kang layu tanpo k~mbang asmoro
aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

nglangut ing wanci wengi, yen rino atiku nelongso
putus talining janji, kowe ninggal kembang tresno
loro laraning ati, nadyan loro aku nerimo
sliramu cidro janji, tego ninggal aku lungo

tak lilakke lungamu nadyan abot jroning rasaku
pepes woting atiku kesayat welas tresnamu
nadyan adoh dunungmu, ojo nganti nglalekke aku
kenangan lan sliramu dadi memanik ing kalbu

umpamane kowe bali
nambani laraning ati dhek semono
tak enteni kowe bali
bebarengan nyambung tresno dhek semono

jerit tangis atiku, tetes luh ing pipiku
roso nelongso sliramu megatke tresno
ibarat kembang kang layu tanpo k~mbang asmoro
aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

nglangut ing wanci wengi, yen rino atiku nelongso
putus talining janji, kowe ninggal kembang tresno
loro laraning ati, nadyan loro aku nerimo
sliramu cidro janji, tego ninggal aku lungo

tak lilakke lungamu nadyan abot jroning rasaku
pepes woting atiku kesayat welas tresnamu
nadyan adoh dunungmu, ojo nganti nglalekke aku
kenangan lan sliramu dadi memanik ing kalbu

umpamane kowe bali
nambani laraning ati dhek semono
tak enteni kowe bali
bebarengan nyambung tresno dhek semono

Link Download Lagu MP3

Download

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Kahanan, chord dasar Safira Inema - Kahanan, chordtela Safira Inema - Kahanan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Kahanan, download lagu Safira Inema - Kahanan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=nry7ixHpVAw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu