menu Request

Safira Inema - Lakon Opo Iki Chord Gitar dan Lirik Lagu

59 views
 Capo di fret 4

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G  C
 abot aku ra sanggup..

Intro : C..Dm..F C-G C-C

       F
lakon opo iki..
          G
sing lagi tak jalani..
        Em
koyo ngene..
            Am
rasane bingunge ati..
       F     G  G-F-Am-G
lakon opo iki..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..

Musik : C..Dm..F..C G
        C..Dm..F..C G C..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..

Outro : C-C-C-C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B   E
 abot aku ra sanggup..

Intro : E..F#m..A E-B E-E

       A
lakon opo iki..
          B
sing lagi tak jalani..
        G#m
koyo ngene..
            C#m
rasane bingunge ati..
       A     B B-A-C#m-B
lakon opo iki..

           A
pingin tak akhiri..
        B
kabeh lelakon iki..
         G#m
nanging arep sambat
               C#m
ra ono sing di sambati..
           A     B
pingin tak akhiri..

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..
 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..

Musik : E..F#m..A..E B
        E..F#m..A..E B E..

           A
pingin tak akhiri..
        B
kabeh lelakon iki..
         G#m
nanging arep sambat
               C#m
ra ono sing di sambati..
           A     B
pingin tak akhiri..

Reff :
 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 E
 rasane ati..
     F#m
 ora sanggup maneh..
       A
 nahan roso kangen..
           E      B 
 sing ra jelas ujunge..

 E
 pingin rasane..
           F#m
 wes cukup semene wae..
         A
 nanging soyo abot..
       E         B
 abot aku ra sanggup..

 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..
 A                   E
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 A                    B
  neng kene aku ngenteni koe..

Outro : E-E-E-E

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Lakon Opo Iki, chord dasar Safira Inema - Lakon Opo Iki, chordtela Safira Inema - Lakon Opo Iki, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Lakon Opo Iki, download lagu Safira Inema - Lakon Opo Iki mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=K9s3ypmoGlQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu