menu Request

Safira Inema - Leda Lede Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 
Capo fret 2 C G Am biyen kowe ngomong wes ra sudi.. Dm G saiki kowe nuntut aku bali.. Em Am Dm opo kowe pantes tak langgati.. G C aku isih wedi mbok larani.. Intro : C G Am.. Dm G C.. Am..Dm..G..C.. C G Am atiku iki wes kadung loro.. Dm G wes dadi kebacut ilang roso.. Em Am tresnoku wes sudo.. Dm ra koyo dek jaman semono.. G C atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. C G ora tak getuni, ora tak tangisi Am Em lungamu neng endi, aku ora nggoleki F C wes kadung kelaran, atiku ra karuan Dm G wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang.. C G wes lalekke wae, aku ora nggondheli Am Em atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni F C salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Dm G ati leda lede saiki kowe pengen aku bali.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. Musik : Am.... C G Am.. Dm G C.. Am..Dm..G..C.. C G Am atiku iki wes kadung loro.. Dm G wes dadi kebacut ilang roso.. Em Am tresnoku wes sudo.. Dm ra koyo dek jaman semono.. G C atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : C G Am leda lede, lungo teko sak penake.. Dm G C sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Am Dm aku biyen mbok siakke.. G saiki manut dalane.. C aku kowe du jodone.. [[[ORIGINAL CHORD]]] D A Bm biyen kowe ngomong wes ra sudi.. Em A saiki kowe nuntut aku bali.. F#m Bm Em opo kowe pantes tak langgati.. A D aku isih wedi mbok larani.. Intro : D A Bm.. Em A D.. Bm..Em..A..D.. D A Bm atiku iki wes kadung loro.. Em A wes dadi kebacut ilang roso.. F#m Bm tresnoku wes sudo.. Em ra koyo dek jaman semono.. A D atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone.. D A ora tak getuni, ora tak tangisi Bm F#m lungamu neng endi, aku ora nggoleki G D wes kadung kelaran, atiku ra karuan Em A wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang.. D A wes lalekke wae, aku ora nggondheli Bm F#m atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni G D salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Em A ati leda lede saiki kowe pengen aku bali.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone.. Musik : Bm.... D A Bm.. Em A D.. Bm..Em..A..D.. D A Bm atiku iki wes kadung loro.. Em A wes dadi kebacut ilang roso.. F#m Bm tresnoku wes sudo.. Em ra koyo dek jaman semono.. A D atiku wes kanggo uwong liyo.. Reff : D A Bm leda lede, lungo teko sak penake.. Em A D sepurane, atiku wes du nggo kowe.. Bm Em aku biyen mbok siakke.. A saiki manut dalane.. D aku kowe du jodone..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Leda Lede, chord dasar Safira Inema - Leda Lede, chordtela Safira Inema - Leda Lede, lirik lagu Safira Inema - Leda Lede, download lagu Safira Inema - Leda Lede mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ka_Q30T0B30

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×