menu Request

Safira Inema - Ninggal Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Capo di fret 3

Intro : F Em Dm G..

        C
koyo ngene..
              Am
rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe..
                G
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Em                 Am
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Dm                G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   C    G
endi sing nglarani aku..

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : F  G  Em Am
        Dm  F  G  C  

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C    G
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C      G
 mergo ben kowe iso berubah..

       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Gm Fm A#..

        D#
koyo ngene..
              Cm
rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe..
                A#
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Gm                 Cm
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Fm                A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   D#   A#
endi sing nglarani aku..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm               A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm..G# A# D#..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm               A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D#   A#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#     A#
 mergo ben kowe iso berubah..

       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Ninggal Kowe, chord dasar Safira Inema - Ninggal Kowe, chordtela Safira Inema - Ninggal Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Ninggal Kowe, download lagu Safira Inema - Ninggal Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZnP6MuVmeE8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu