menu Request

Safira Inema - Opo Kudu Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
 Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G..

C       F         C   F
 karepe aku lan kowe..
C     F      G
 biso dadi siji..
Em      E        Am        Dm
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   G                            C
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

Int. F G

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. F G C..

Reff :
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. F G C..

Reff :
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
 Am             Dm
  lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B..

E       A         E   A
 karepe aku lan kowe..
E     A      B
 biso dadi siji..
G#m     G#       C#m       F#m
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   B                            E
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

Int. A B

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. A B E..

Reff :
           A 
 opo kudu aku.. 
                B
 sing ngrasakne loro..
            G#m
 opo ra kelingan sopo..
                 C#m
 sing gawe dalan katresnan..
           F#m
 sawangen aku.. 
             B
 rungokno sworoku..
           E
 aku ora bakal mundur
              E7
 masio wes kadung ajur..

            A
 gedene segoro.. 
                B
 sik gede tresnaku..
              G#m
 sak derese banyu mili
                  C#m
 sik derese tangisku iki
               F#m
 lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..

E           A        E   A
 nanging nyapo we saiki..
E        A          B
 malah mblenjani janji..
G#m      G#         C#m
 pas aku lagi katresnan..
            F#m
kowe ngelarani..
   B                       E
sampek kapan kowe biso mareni..

Int. A B E..

Reff :
           A 
 opo kudu aku.. 
                B
 sing ngrasakne loro..
            G#m
 opo ra kelingan sopo..
                 C#m
 sing gawe dalan katresnan..
           F#m
 sawangen aku.. 
             B
 rungokno sworoku..
           E
 aku ora bakal mundur
              E7
 masio wes kadung ajur..

            A
 gedene segoro.. 
                B
 sik gede tresnaku..
              G#m
 sak derese banyu mili
                  C#m
 sik derese tangisku iki
               F#m
 lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
 C#m            F#m
  lek awakmu kondo.. 
              B
 yen ra nduwe roso
                      E
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Opo Kudu Aku, chord dasar Safira Inema - Opo Kudu Aku, chordtela Safira Inema - Opo Kudu Aku, lirik lagu Safira Inema - Opo Kudu Aku, download lagu Safira Inema - Opo Kudu Aku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=1bVX0xyMbug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×