menu Request

Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

178 views
(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E
        Am Em F C
        Dm Am F E
        F E..

  Am     Em          F          C
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
 Dm     Am          F           E
atiku kangen, kangenku marang kowe..
  Am         Em
nanging.. pancen..
   F              C
pancen wis dadi nasibe..
Dm            Am
durung biso sesandingan,
       F           E
sesandingan karo kowe..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

 Am   Em         F             C
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Dm      Am          F           E
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Am         Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne,
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) F E Am
        Am-Am G-Em-Am

Dm                     Am
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
F                      E
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Dm                    Am
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     F                         E
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am F E
       Am Em F C
       Dm Am F E
       F E..

 Am   Em         F             C
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Dm      Am          F           E
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Am         Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne,
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) F E Am..

Dm                     Am
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
F                      E
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Dm                    Am
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     F                         E
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..

          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..
    F        E              Am -Em G Em Am
entonono aku neng.. simpang limo..





(Intro) Em Cm E B
        Bm Em E Am
        Em Cm E B
        Bm Em E Am
        E Am..

  Em    Cm         E          B
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
 Bm    Em         E           Am
atiku kangen, kangenku marang kowe..
  Em        Cm
nanging.. pancen..
   E              B
pancen wis dadi nasibe..
Bm           Em
durung biso sesandingan,
       E           Am
sesandingan karo kowe..

(Intro) Em Cm E B
        Bm Em E Am

 Em  Cm        E             B
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Bm     Em         E           Am
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Em        Cm
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
Bm            Em
amung biso tak bayangne,
        E            Am
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) E Am Em
        Em-Em Bb-Gm-Em

Bm                    Em
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
E                      Am
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Bm                   Em
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     E                         Am
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Em             Bm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 Bb
aku ra bakal lali,
       B              Am
marang janji sing ketali
             Em
neng simpang limo iki,
              Bm
sing nyekseni sumpahing ati
     E           Am         Em
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.) Em Cm E B
       Bm Em E Am
       Em Cm E B
       Bm Em E Am
       E Am..

 Em  Cm        E             B
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Bm     Em         E           Am
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Em        Cm
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
Bm            Em
amung biso tak bayangne,
        E            Am
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) E Am Em..

Bm                    Em
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
E                      Am
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Bm                   Em
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     E                         Am
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Em             Bm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 Bb
aku ra bakal lali,
       B              Am
marang janji sing ketali
             Em
neng simpang limo iki,
              Bm
sing nyekseni sumpahing ati
     E           Am         Em
janjiku engko mesti tak tepati..

          Em             Bm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 Bb
aku ra bakal lali,
       B              Am
marang janji sing ketali
             Em
neng simpang limo iki,
              Bm
sing nyekseni sumpahing ati
     E           Am         Em
janjiku engko mesti tak tepati..
    E        Am             Em Gm Bb Am Em
entonono aku neng.. simpang limo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji, chord dasar Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji, chordtela Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji, download lagu Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=sgceFZVzwpM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×