menu Request

Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu Chord Gitar dan Lirik Lagu

186 views
 
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em A
        Dm Fm G..

                C
netes eluh neng pipiku..
A                Dm
 naliko aku eleng sliramu..
G                      C    E   A
 sing lungo nggowo separuh ati iki..
              Dm                   G
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

                   C
nanging pancen wes garise..
A                     Dm
 tresnane dewe cen ra mestine..
G                  C     E      A
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :
              F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C  Gm
 srengenge wanci dalu..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G            (Am)
 jenengmu tetep neng atiku..

Musik : Am G D/F#..
        Am G D/F#..
        Dm G E A
        Dm..G..C..

                   C
nanging pancen wes garise..
A                  Dm
 tresnane dewe cen ra mestine..
G                  C     E      A
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :
              F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C  Gm
 srengenge wanci dalu..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G             C  Gm
 jenengmu tetep neng atiku..

    -C        F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C    Gm
 srengenge wanci dalu.. ooo..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G             C  G
 jenengmu tetep neng atiku..
 A                Dm
  nadyan tanpo sliramu..
           G           C 
 tetep tak tutukne urepku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m B
        Em Gm A..

                D
netes eluh neng pipiku..
B                Em
 naliko aku eleng sliramu..
A                      D    F#  B
 sing lungo nggowo separuh ati iki..
              Em                   A
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

                   D
nanging pancen wes garise..
B                     Em
 tresnane dewe cen ra mestine..
A                  D     F#     B
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Em                   A
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :
              G          A
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              F#m        B
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Em 
 koyo dene ngenteni..
       A           D  Am
 srengenge wanci dalu..

      -D        G          A
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            F#m          B
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Em
 nadyan tanpo sliramu..
          A            (Bm)
 jenengmu tetep neng atiku..

Musik : Bm A E/G#..
        Bm A E/G#..
        Em A F# B
        Em..A..D..

                   D
nanging pancen wes garise..
B                  Em
 tresnane dewe cen ra mestine..
A                  D     F#     B
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Em                   A
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Reff :
              G          A
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              F#m        B
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Em 
 koyo dene ngenteni..
       A           D  Am
 srengenge wanci dalu..

      -D        G          A
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            F#m          B
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Em
 nadyan tanpo sliramu..
          A             D  Am
 jenengmu tetep neng atiku..

    -D        G          A
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              F#m        B
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Em 
 koyo dene ngenteni..
       A           D    Am
 srengenge wanci dalu.. ooo..

      -D        G          A
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            F#m          B
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Em
 nadyan tanpo sliramu..
          A             D  A
 jenengmu tetep neng atiku..
 B                Em
  nadyan tanpo sliramu..
           A           D..
 tetep tak tutukne urepku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu, chord dasar Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu, chordtela Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu, download lagu Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=nlPIZsBzjpU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×