menu Request

Safira Inema - Tresno Kepalang Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
 Capo fret 1.

Intro : Dm G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

        Dm   G          C    Am
ombak segoro.. tulung labuhno..
       Dm       G          C
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       Dm      G            C
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
Am          Dm
adoh marang kowe..
     G            C
wong kang tak tresnani..

Int. Dm G C..

Reff :
           F    G         Am
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           Dm       G       C
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F       G       Am
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       Dm      G          C
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

Musik : Dm G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

        Dm   G          C    Am
ombak segoro.. tulung labuhno..
       Dm       G          C
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       Dm      G            C
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
Am          Dm
adoh marang kowe..
     G            C
wong kang tak tresnani..

Int. Dm G C..

Reff :
           F    G         Am
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           Dm       G       C
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F       G       Am
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       Dm      G          C
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

         F       G            Am
 wong tuaku.. mboten paring pangestu..
          Dm           G         C
 nanging atiku.. tetep kanggo sliramu..
         F       G         Am
 opo tresno.. ra kudu nduweni..
               Dm    G           C
 nanging jenengmu.. kepatri ning ati..

Outro : Dm G C Am
        Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..
        F# G# C# A#m
        D#m G# C#..

        D#m  G#         C#   A#m
ombak segoro.. tulung labuhno..
       D#m      G#         C#
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       D#m     G#           C#
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
A#m         D#m
adoh marang kowe..
     G#           C#
wong kang tak tresnani..

Int. D#m G# C#..

Reff :
           F#   G#        A#m
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           D#m      G#      C#
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F#      G#      A#m
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       D#m     G#         C#
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

Musik : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..
        F# G# C# A#m
        D#m G# C#..

        D#m  G#         C#   A#m
ombak segoro.. tulung labuhno..
       D#m      G#         C#
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       D#m     G#           C#
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
A#m         D#m
adoh marang kowe..
     G#           C#
wong kang tak tresnani..

Int. D#m G# C#..

Reff :
           F#   G#        A#m
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           D#m      G#      C#
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F#      G#      A#m
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       D#m     G#         C#
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

         F#      G#           A#m
 wong tuaku.. mboten paring pangestu..
          D#m          G#        C#
 nanging atiku.. tetep kanggo sliramu..
         F#      G#        A#m
 opo tresno.. ra kudu nduweni..
               D#m   G#          C#
 nanging jenengmu.. kepatri ning ati..

Outro : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Tresno Kepalang, chord dasar Safira Inema - Tresno Kepalang, chordtela Safira Inema - Tresno Kepalang, lirik lagu Safira Inema - Tresno Kepalang, download lagu Safira Inema - Tresno Kepalang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=PVc4gacPhCs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×