menu Request

Safira Inema - Wes Dalane Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
 Intro : Am G Am G
        Am Am Dm Am..

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

Musik : Am......
        Am Am Dm Am..
        Dm Em Am..
        Dm Em Am..

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m F# G#m F#
        G#m G#m C#m G#m..

           G#m
yen pancen dudu jodone..
      G#m
aku kudu ngikhlasake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane..
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

Musik : G#m......
        G#m G#m C#m G#m..
        C#m D#m G#m..
        C#m D#m G#m..

           G#m
yen pancen dudu jodone..
      G#m
aku kudu ngikhlasake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane..
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

        F#          D#m
 kabeh iki wis takdire..
          G#m
 sing digaris karo Gusti..
       C#m       D#m
 aku menungso bioso..
            G#m
 sing amung iso nerimo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Wes Dalane, chord dasar Safira Inema - Wes Dalane, chordtela Safira Inema - Wes Dalane, lirik lagu Safira Inema - Wes Dalane, download lagu Safira Inema - Wes Dalane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=zmzhHn_7Qjo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×