menu Request

Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3) Chord Gitar dan Lirik Lagu

58 views
 
Intro : C G Am F Fm.. C G gitar iki.. seng dadi saksi.. Am F tresno iki.. wes kepatri.. C G karo kowe.. seng biso ngerteni.. Am F mugo terus.. dadi siji.. C G tresno iki.. neng kuto tulungagung Am F amber ra iso kebendung.. Am F aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Am G -G7 siji panjalokku.. setiyo karo aku... Reff : C G aku ra biso.. adoh soko kowe Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden F G F G neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo.. Musik : C G Am G F C G.. C G tresno iki.. neng kuto tulungagung Am F amber ra iso kebendung.. Am F aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Am G siji panjalokku.. setio karo aku... Reff : C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae.. F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae.. F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden F G neng njero atiku.. uuu.. C neng njero atiku.. Outro : C7 -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb F/A Gm D# D#m.. Bb F/A gitar iki.. seng dadi saksi.. Gm D# tresno iki.. wes kepatri.. Bb F/A karo kowe.. seng biso ngerteni.. Gm D# mugo terus.. dadi siji.. Bb F/A tresno iki.. neng kuto tulungagung Gm D# amber ra iso kebendung.. Gm D# aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Gm F -F7 siji panjalokku.. setiyo karo aku... Reff : Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae.. D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden D# F D# F neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo.. Musik : Bb F/A Gm F D# Bb F.. Bb F/A tresno iki.. neng kuto tulungagung Gm D# amber ra iso kebendung.. Gm D# aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Gm F siji panjalokku.. setio karo aku... Reff : Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae.. D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden D# F neng njero atiku.. uuu.. Bb neng njero atiku.. Outro : Bb7

Incoming search

chord gitar Satria Moe mudah, kunci gitar Satria Moe, chord lagu Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3), chord dasar Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3), chordtela Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3), download lagu Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Satria Moe di youtube: https://youtube.com/watch?v=I2Iu0ShXSuU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Satria Moe

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu