menu Request

Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Chord Gitar dan Lirik Lagu

43 views
 Intro : F G C -G/B Am
        Dm..Fm G

   C                      F
mbiyen aku tau.. seneng karo kowe..
    G                      C  -G/B
senadyan kahananku koyo ngene..
  Am                      Dm
tibo tangi kabeh uwis tak lakoni..
       F         G       C   Fm Dm G 
demi kowe.. seng tak tresnani..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G            C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G             (Am)
 aku.. wis ora sudi..

Musik : Am..F E
        Am -G F E..Am A
        Dm G Em Am
        Dm G C..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G          C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G             (F)
 aku.. wis ora sudi..

    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G              C
 aku.. wis ora sudi..
  Dm                G
 ora bakal bali.. karo..
                 Fm
 kowe sing nggateli..

Incoming search

chord gitar Selvata mudah, kunci gitar Selvata, chord lagu Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku), chord dasar Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku), chordtela Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku), download lagu Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Selvata di youtube: https://youtube.com/watch?v=EPlMVsRWMv8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Selvata

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu