menu Request

Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi Chord Gitar dan Lirik Lagu

51 views
 Intro : F G Em Am
        Dm..F..G..

C
aku neng kene..
         Em
nyanding sepi sing tak rasakke..
   F
ademe angin ndalu..
          G
ngilingke marang sliramu..

C
sepurane kang mas..
     Em
kowe wes nyanding sepi..
    F
aku mblenjani janji..
      G
lungo ninggalke ledi..

Int. F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C  C7
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C  C7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em       Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Dm E Am G
        F..G..

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C
pilihanmu sayang..

Reff :
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C
 sepurane.. aku pilih lungo..

 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em     Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..

 F          G
 senadyan loro..
        Em        Am
 mugo tabah lan legowo..
      F
 mugo kowe..
      G            C
 oleh sing luweh setyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am Dm
        Gm..Bb..C..

F
aku neng kene..
         Am
nyanding sepi sing tak rasakke..
   Bb
ademe angin ndalu..
          C
ngilingke marang sliramu..

F
sepurane kang mas..
     Am
kowe wes nyanding sepi..
    Bb
aku mblenjani janji..
      C
lungo ninggalke ledi..

Int. Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F   F7
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F   F7
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am       Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

Musik : Gm A Dm C
        Bb..C..

F
saiki awake..
       Am
wes mlaku dewe-dewe..
       Bb
tulong lalekno aku..
     C              F
mugo kowe.. iso nerimo..

Gm      C
 opo ra kelingan
      F        Dm
nalikane bebarengan..
          Bb
gandengan tangan
      C          F
saiki ngajak bubaran..

Gm         C
cobo tak lilakno
     F           Dm
kowe karo wong liyo..
     Bb
karo wong lanang
  C         F
pilihanmu sayang..

Reff :
   Bb           C
 jujur aku iseh tresno..
         Am           Dm
 nanging kesel urip rekoso..
     Bb      C          F
 sepurane.. aku pilih lungo..

 Bb            C
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Am     Dm
 mugo kowe bahagio..
       Bb
 tak dongakno..
         C        F
 mugo ra digawe gelo..

 Bb         C
 senadyan loro..
        Am        Dm
 mugo tabah lan legowo..
      Bb
 mugo kowe..
      C            F
 oleh sing luweh setyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

 Bb         C
 senadyan loro..
       Am      Dm
 aku tabah ora popo..
       Bb
 tak dongakno..
        C         F
 mugo kowe iso mulyo..

Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi, chord dasar Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi, chordtela Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi, download lagu Septian Begug feat. Damara De - Nyanding Sepi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=KPT_EHuMT4M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu