menu Request

Shalsa Savira - Kali Progo Chord Gitar dan Lirik Lagu

58 views
 Intro : C Em Am Em
        F C Dm G
        C Em Am Em
        F C Dm..G….

C                 Em
mbok yo eling.. naliko semono..
F        G          C    G
nalikane kowe pamit lungo..
Dm                    Em      Am
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Dm        G       C            G
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

C               Em
sawangen iki.. awakku sing kuru..
F            G            C
mripat abang mergo kurang turu..
     Dm
mung tansah kelingan..
    Em       Am
lan nunggu tekamu..
   Dm        G        C    G
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
           C
 gek ndang bali kanggo aku..

 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
            G        C
 neng kene aku setyo nunggu..

Musik : C Em Am Em
        F C Dm G
        C Em Am Em
        F C Dm..G….

C                 Em
mbok yo eling.. naliko semono..
F        G          C    G
nalikane kowe pamit lungo..
Dm                    Em      Am
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Dm        G       C            G
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

C               Em
sawangen iki.. awakku sing kuru..
F            G            C
mripat abang mergo kurang turu..
Dm
mung tansah kelingan..
    Em       Am
lan nunggu tekamu..
   Dm        G        C
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
           C
 gek ndang bali kanggo aku..

 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
            G        C
 neng kene aku setyo nunggu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D A Bm..E….

A                 C#m
mbok yo eling.. naliko semono..
D        E          A    E
nalikane kowe pamit lungo..
Bm                    C#m     F#m
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Bm        E       A            E
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

A               C#m
sawangen iki.. awakku sing kuru..
D            E            A
mripat abang mergo kurang turu..
     Bm
mung tansah kelingan..
    C#m      F#m
lan nunggu tekamu..
   Bm        E        A    E
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
           A
 gek ndang bali kanggo aku..

 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
            E        A
 neng kene aku setyo nunggu..

Musik : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D A Bm..E….

A                 C#m
mbok yo eling.. naliko semono..
D        E          A    E
nalikane kowe pamit lungo..
Bm                    C#m     F#m
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Bm        E       A            E
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

A               C#m
sawangen iki.. awakku sing kuru..
D            E            A
mripat abang mergo kurang turu..
Bm
mung tansah kelingan..
    C#m      F#m
lan nunggu tekamu..
   Bm        E        A
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
           A
 gek ndang bali kanggo aku..

 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
            E        A
 neng kene aku setyo nunggu..

Incoming search

chord gitar Shalsa Savira mudah, kunci gitar Shalsa Savira, chord lagu Shalsa Savira - Kali Progo, chord dasar Shalsa Savira - Kali Progo, chordtela Shalsa Savira - Kali Progo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shalsa Savira - Kali Progo, download lagu Shalsa Savira - Kali Progo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shalsa Savira di youtube: https://youtube.com/watch?v=ElvDTv14Od4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shalsa Savira

Chord Lagu Terbaru

×