menu Request

Shepin Misa - Bojo Lali Omah Chord Gitar dan Lirik Lagu

52 views
 Intro : Am..F..Am..F..
        Am..Dm..G..C..
        F E Am..

             Am
opo kowe wis lali..
              F
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora bali..
            Em      Am
gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                      F
pamit sedelo jebule suwi..
               G
jane kecanthol cewek ngendi..
           Em           Am
seprene ngilang ra ngabari..

Int. F..F G..Em Am..

Reff :
       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         Em       Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      Em             Am
 ora usah lali karo omah..

Musik : Am Dm G C   
        F E Am..

             Am
opo kowe wis lali..
              F
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora bali..
            Em        Am
gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                      F
pamit sedelo jebule suwi..
               G
jane kecanthol cewek ngendi..
           Em          Am
seprene ngilang ra ngabari..

Int. F..F G..Em Am..

Reff :
       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         E        Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      E              Am
 ora usah lali karo omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         E        Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      E             Am
 ora usah lali karo omah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm..D#..Gm..D#..
        Gm..Cm..F..Bb..
        D# D Gm..

             Gm
opo kowe wis lali..
              D#
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora bali..
            Dm      Gm
gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                      D#
pamit sedelo jebule suwi..
               F
jane kecanthol cewek ngendi..
           Dm           Gm
seprene ngilang ra ngabari..

Int. D#..D# F..Dm Gm..

Reff :
       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         Dm       Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      Dm             Gm
 ora usah lali karo omah..

Musik : Gm..Cm..F..Bb..
        D# D Gm..

             Gm
opo kowe wis lali..
              D#
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora bali..
            Dm        Gm
gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                      D#
pamit sedelo jebule suwi..
               F
jane kecanthol cewek ngendi..
           Dm          Gm
seprene ngilang ra ngabari..

Int. D#..D# F..Dm Gm..

Reff :
       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         D        Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      D              Gm
 ora usah lali karo omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         D        Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      D             Gm
 ora usah lali karo omah..

Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Bojo Lali Omah, chord dasar Shepin Misa - Bojo Lali Omah, chordtela Shepin Misa - Bojo Lali Omah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shepin Misa - Bojo Lali Omah, download lagu Shepin Misa - Bojo Lali Omah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=IqAs570EI94

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu