menu Request

Shuma Prada - Adoh Chord Gitar dan Lirik Lagu

49 views
 Intro : C  F  Em Am Dm  G

C
abot kerjo mangan pun ora iso
     Am
mung kepengen bali
             Dm
tapi ora ono dalane
         G
pancen kahanane
               C
pisah dhisik dewe dewe..

C
siji-siji tangis eluh pipiku
  Am
kelingan awakmu..
          Dm
percoyo o ning janji
      G
ora bakal lali
             (C)
kangene cukup ning ati..

Int. C Am Dm G

Reff :
  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm         G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C
  cedhak ning ati..

Musik : C  F  Dm  G
        F  Em Am Dm  G

C
siji-siji tangis eluh pipiku
  Am
kelingan awakmu..
          Dm
percoyo o ning janji
      G
ora bakal lali
             (C)
kangene cukup ning ati..

Int. C Am Dm G

Reff :
  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm        G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm    G
 roso rogo iki..

  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm         G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C       Am
  cedhak ning ati.. hu hu uuu..
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C
  cedhak ning ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F  Bb  Am Dm Gm  C

F
abot kerjo mangan pun ora iso
     Dm
mung kepengen bali
             Gm
tapi ora ono dalane
         C
pancen kahanane
               F
pisah dhisik dewe-dewe..

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Int. F Dm Gm C

Reff :
  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm         C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm
 roso rogo iki..
 C            (F)
  cedhak ning ati..

Musik : F  Bb  Gm  C
        Bb  Am Dm Gm  C

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Int. F Dm Gm C

Reff :
  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm        C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm    C
 roso rogo iki..

  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm         C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm
 roso rogo iki..
 C             F       Dm 
  cedhak ning ati.. hu hu uuu..
        Gm
 roso rogo iki..
 C             F
  cedhak ning ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Shuma Prada - Adoh, chord dasar Shuma Prada - Adoh, chordtela Shuma Prada - Adoh, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shuma Prada - Adoh, download lagu Shuma Prada - Adoh mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=G3x8Qja10Ns

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

×