menu Request

Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo Chord Gitar dan Lirik Lagu

57 views
 C                G
biyen ngademke ati
Am
jebule malah dilarani
G F
rungokno sedelo wae
Em
sworo ati iki
Dm
ora kuat nandang perih
G
ning dadaku..

C G
mungkin cukup sakmene
Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm F
kowe lungo ninggalke janji
Em
aku mbok apusi
D
meski abot tetep kudu
G
tak lakoni..

F G
tak rewangi kerjo wengi sore
C G Am G
ra peduli omonge tonggone
F G
malah kowe karo wong liya..

Reff :
C G Am
ora popo.. snajan tembus jero dada
F G
tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
C G Am G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
F
kenangan sing ono..
G (C)
tugu jogja aku saiki wis lilo..

Musik : C G Am G
F..G..F-Em-Dm-G

C G
mungkin cukup sakmene
Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm F
kowe lungo ninggalke janji
Em
aku mbok apusi
D
meski abot tetep kudu
G
tak lakoni..

F G
tak rewangi kerjo wengi sore
C G Am G
ra peduli omonge tonggone
F G
malah kowe karo wong liya..

Reff :
C G Am
ora popo.. snajan tembus jero dada
F G
tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
C G Am G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
F
kenangan sing ono..
G C G Am
tugu jogja aku saiki wis lilo.. ooo..

F G
tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
C G Am G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
F
kenangan sing ono..
G C Cmaj7
tugu jogja aku saiki wis.. lilo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo, chord dasar Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo, chordtela Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo, download lagu Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=oyuyc22RMD0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×