menu Request

Superiots - Kabogoh Goblog Chord Gitar dan Lirik Lagu

37 views
 Intro : A  A  A  D E [4x]

Untuk tab A-nya

A = A-C#m-D-E
A = A-E-D-C#m
A = A-C#m-D-E

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E               (A)
 dasar sia kabogoh nu goblog..

Int. A  A  A  D E [2x]

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E               (A)
 dasar sia kabogoh nu goblog..

Musik : A G# F# E [2x]
        D C#m Bm A [2x]
        A G# F# E [2x]
        D C#m Bm A
        D C#m Bm E..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..

       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                F# E D C#m D
 dasar sia kabogoh nu goblog....
 G#-A
 goblog..


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Superiots mudah, kunci gitar Superiots, chord lagu Superiots - Kabogoh Goblog, chord dasar Superiots - Kabogoh Goblog, chordtela Superiots - Kabogoh Goblog, lirik lagu Superiots - Kabogoh Goblog, download lagu Superiots - Kabogoh Goblog mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Superiots di youtube: https://youtube.com/watch?v=CJTf5AP1feY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Superiots

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×