menu Request

Superkemah - Bedo Pilihan Chord Gitar dan Lirik Lagu

51 views
 Intro : C

Reff :
           F                G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am        Dm           G       C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F               G     -E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D         Dm        G       C
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : C E Am D
        F G-G#-G C

 C                        F       
aku wes berjuang dinggo koe
  G                      C
malah koe gandeng ro liyane
  C                     F
yowes orapopo yen wes dadi pilihanmu
  G                          C
mugo Gusti enggal maringi restu..

 C                    F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                        C
mulo kowe golek tresno liyane
 C                   F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G                  C
mergo aku dudu pilihanmu..

        F         G          C
matur nuwun wes tau neng uripku
        F                G          C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
           F                G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am        Dm           G       C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F               G     -E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D         Dm        G       C
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : F..E Am
        Dm Em F G..

 C                    F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                        C
mulo kowe golek tresno liyane
 C                   F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G                  C
mergo aku dudu pilihanmu..

        F         G          C  Am
matur nuwun wes tau neng uripku
        F                G          C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
            F               G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am        Dm           G       C
  kok segampang kui ninggalake aku
      F              E          Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
 D         Dm        G       C
  kok tego kowe ngelarani atiku..

            F               G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am        Dm           G       C
  kok segampang kui ninggalake aku
            F          E          Am
 wes tak percoyo kabeh janji janjimu
 D          Dm      G           Am
  neng nyatane kowe ngiris batinku..
 Dm         F       G           C
  neng nyatane kowe ngiris batinku..

===ORIGINAL CHORD))
   + Variasi Bass

Intro : G

Reff :
           C                D          G  -D/F#
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Em        Am           D       G
 kok segampang kui ninggalake aku
     C               D     -B/D# Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
A         Am        D       G
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : G B Em A
        C D-D#-D G

 G                        C       
aku wes berjuang dinggo koe
  D                      G
malah koe gandeng ro liyane
  G                     C
yowes orapopo yen wes dadi pilihanmu
  D                          G
mugo Gusti enggal maringi restu..

 G                    C
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  D                        G
mulo kowe golek tresno liyane
 G                   C
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   D                  G
mergo aku dudu pilihanmu..

        C         D          G
matur nuwun wes tau neng uripku
        C                D          G
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
           C                D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Em        Am           D       G
 kok segampang kui ninggalake aku
     C               D     -B/D# Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
A         Am        D       G
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : C B Em
        Am Bm C D..

 G                    C
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  D                        G
mulo kowe golek tresno liyane
 G                   C
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   D                  G
mergo aku dudu pilihanmu..

        C         D          G  Em
matur nuwun wes tau neng uripku
        C                D          G
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
            C               D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Em        Am           D       G
  kok segampang kui ninggalake aku
      C              B          Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
 A         Am        D       G
  kok tego kowe ngelarani atiku..

            C               D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Em        Am           D       G
  kok segampang kui ninggalake aku
            C          B          Em
 wes tak percoyo kabeh janji janjimu
 A          Am      D           Em
  neng nyatane kowe ngiris batinku..
 Am         C       D           G
  neng nyatane kowe ngiris batinku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Superkemah - Bedo Pilihan, chord dasar Superkemah - Bedo Pilihan, chordtela Superkemah - Bedo Pilihan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Superkemah - Bedo Pilihan, download lagu Superkemah - Bedo Pilihan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=0iEA7eJLj88

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×