menu Request

Syahiba Saufa - Ketutup Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

38 views
 Intro : F C Em Am
        Dm G C..

C                       F
 banyu ning langit uwis temetes..
G                   C
 nandani wis direstui bumi..
Am                   F
 tresnoku sing jeru iki
                       G
mung kanggo seliramu siji
                   C
ra ono sing iso ngalangi..

C                       F
 wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene
                  G
jare kowe koyo ngono
                C
aku wis ora peduli..

Reff :
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

  C7        F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

Musik : F G C A
        Dm G C..

                       F
wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene..
                  G
jare kowe koyo ngono..
                C
aku wis ora peduli..

Reff :
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        C
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb F Am Dm
        Gm C F..

F                       Bb
 banyu ning langit uwis temetes..
C                   F
 nandani wis direstui bumi..
Dm                   Bb
 tresnoku sing jeru iki
                       C
mung kanggo seliramu siji
                   F
ra ono sing iso ngalangi..

F                       Bb
 wong liyo arep ngomong kepiye..
C                 F
 nyeritake kabeh elekmu..
Dm                   Bb
 jarene kowe koyo ngene
                  C
jare kowe koyo ngono
                F
aku wis ora peduli..

Reff :
                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        Am
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

  F7        Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..

Musik : Bb C F D
        Gm C F..

                       Bb
wong liyo arep ngomong kepiye..
C                 F
 nyeritake kabeh elekmu..
Dm                   Bb
 jarene kowe koyo ngene..
                  C
jare kowe koyo ngono..
                F
aku wis ora peduli..

Reff :
                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        Am
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

            Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..

                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        F
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

            Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..

Incoming search

chord gitar Syahiba Saufa mudah, kunci gitar Syahiba Saufa, chord lagu Syahiba Saufa - Ketutup Tresno, chord dasar Syahiba Saufa - Ketutup Tresno, chordtela Syahiba Saufa - Ketutup Tresno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Syahiba Saufa - Ketutup Tresno, download lagu Syahiba Saufa - Ketutup Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Syahiba Saufa di youtube: https://youtube.com/watch?v=-rOTM2LZdUk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Syahiba Saufa

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu