menu Request

Syahiba Saufa - Lemah Teles Chord Gitar dan Lirik Lagu

139 views
 Capo di fret 2

Intro : C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

Musik : C G Am Em
        F Em  Dm Fm
        F Em  Am
        Dm G 

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C   F C
 Gusti sing bakal bales..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D C#m Bm B
        Em B/B# Em Gm -A

  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D
 Gusti sing bakal bales..

Musik : D A Bm F#m
        G F#m Em Gm
        G..F#m Bm
        Em..A..

  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D
 Gusti sing bakal bales..

         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D   G D
 Gusti sing bakal bales..

Incoming search

chord gitar Syahiba Saufa mudah, kunci gitar Syahiba Saufa, chord lagu Syahiba Saufa - Lemah Teles, chord dasar Syahiba Saufa - Lemah Teles, chordtela Syahiba Saufa - Lemah Teles, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Syahiba Saufa - Lemah Teles, download lagu Syahiba Saufa - Lemah Teles mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Syahiba Saufa di youtube: https://youtube.com/watch?v=yFiJtlYTSFI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Syahiba Saufa

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu