menu Request

Syahrul Ayung - Ngapuronen Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
 Intro : C G/B Am G F..G...

C          G/B     Am
 sopo sing ora mesake..
Dm
 ndelok kowe ngempet
         G
loro seng mbok rasake..
Em                     Am
 mergo aku sing kurang tresno..
Dm         F
 sing bendino seneng
     G         Dm G
gawe atimu loro..

C          G/B       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..

Reff :
    C          F  -Em
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C       G/B Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em Am Dm..G...

C          G/B       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..

Reff :
    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am..
 aku nglarani awakmu
   Dm        G        C  G
 menowo kowe dudu jodoku..

    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm        G        Em  Am
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm            G          C
 mugo koe ikhlas lahir batinmu..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Syahrul Ayung - Ngapuronen, chord dasar Syahrul Ayung - Ngapuronen, chordtela Syahrul Ayung - Ngapuronen, lirik lagu Syahrul Ayung - Ngapuronen, download lagu Syahrul Ayung - Ngapuronen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=shLuT54OTss

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×