menu Request

Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
 Intro : C Em F C
Dm Am Dm G C
G...

C Em Am
….bebasan koyo..ngenteni..
F G C
….udaning mongso..ketigo
F G
….snajan mung sedelok
C Am
ora dadi ngopo
Dm G
penting..biso ngademke ati...ouow..woo..

(*)
C Em Am
…semono ugo..rasane atiku
F G C
…mung tansah nunggu tekamu..
F G C Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
Dm G C
kangen..kangene atiku..

Musik : Dm G C (2x)

Reff:
Em Am
aku sih kelingan..naliko ing pelabuhan
F G C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em Am
nanging saiki wis luweh ing janji
F G C
nyatane kowe ora bali-bali..

Dm G C Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
Dm G C
biyen aku ngeterke kowe
Dm G C Am
ning pelabuhan semarang kene..
Dm G C
aku tansah ngenteni kowe..

Int : C...Am...
Dm G C (2x)
G...

(*)
C Em Am
…semono ugo..rasane atiku
F G C
…mung tansah nunggu tekamu..
F G C Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
Dm G C
kangen..kangene atiku..

Musik : Dm G C (2x)

Reff:
Em Am
aku sih kelingan..naliko ing pelabuhan
F G C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em Am
nanging saiki wis luweh ing janji
F G C
nyatane kowe ora bali-bali..

Dm G C Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
Dm G C
biyen aku ngeterke kowe
Dm G C Am
ning pelabuhan semarang kene..
Dm G C
aku tansah ngenteni kowe..

Ending:
C Em Am
….bebasan koyo..ngenteni..
F G C
….udaning mongso..ketigo
F G C Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
Dm G C
kangen..kangene atiku..


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot, chord dasar Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot, chordtela Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot, lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot, download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=LreJNedIzb0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×