menu Request

Tiara Linggar - Teteg Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

96 views
 Intro : F G C -G/B Am
        Dm..G….

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G/B        Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 C      G/B          Am       A
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        Dm                    G
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em                     Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. e..

Reff :
 F        G        C-G/B Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C   -G/B  Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         F  Fm (Am)
 sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

Int. Am..-G F..
     Am..-G F..G..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G/B        Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em          E          Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

Musik : Am G F C -G/B
        Am G F..G..

F                     G
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  F             G        C
tapi elingo cen aku sing lilo..
       F           G       C
dadi payung naliko udane teko..

Reff end :
 F        G          C  Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C  C7
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C   -G/B  Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         G
 sing nggawe atiku.. atiku tatu..

 F            G            C  Am
 senajan kowe mung nyepelekke..
          Dm       G           C  C7
 nanging ati iki tetep tak kuatke..
    F        G
 sumpah ati iki..
     C                Am
 setiyoku mung kanggo kowe
     Dm       G             C
 selawase bebarengan karo kowe..
     F        G           C    Am
 selawase ora bakal tak liyakke..
     Dm    G               F  Fm
 selawase.. tetept eteg atine..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# D# G# -D# Fm
        A#m..D#….

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 G#     D#          Fm       F
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        A#m                   D#
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. e..

Reff :
 C#       D#       G# -D# Fm
 mas.. perlu dingerteni..
         A#m       D#      G#
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     C#         D#   G#  -D# Fm
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             A#m        C# C#m (Fm)
 sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

Int. Fm..-D# C#..
     Fm..-D# C#..D#..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

Musik : Fm D# C# G# -D#
        Fm D# C#..D#..

C#                    D#
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  C#            D#       G#
tapi elingo cen aku sing lilo..
       C#          D#      G#
dadi payung naliko udane teko..

Reff end :
 C#       D#         G#  Fm
 mas.. perlu dingerteni..
         A#m       D#      G#  G#7
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     C#         D#   G#  -D# Fm
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             A#m        D#
 sing nggawe atiku.. atiku tatu..

 C#           D#           G#  Fm
 senajan kowe mung nyepelekke..
          A#m      D#          G#  G#7
 nanging ati iki tetep tak kuatke..
    C#       D#
 sumpah ati iki..
     G#               Fm
 setiyoku mung kanggo kowe
     A#m      D#            G#
 selawase bebarengan karo kowe..
     C#       D#          G#   Fm
 selawase ora bakal tak liyakke..
     A#m   D#              C# C#m
 selawase.. tetept eteg atine..

Outro : G#

Incoming search

chord gitar Tiara Linggar mudah, kunci gitar Tiara Linggar, chord lagu Tiara Linggar - Teteg Ati, chord dasar Tiara Linggar - Teteg Ati, chordtela Tiara Linggar - Teteg Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tiara Linggar - Teteg Ati, download lagu Tiara Linggar - Teteg Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tiara Linggar di youtube: https://youtube.com/watch?v=0favXOb9vqI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Tiara Linggar

    Chord Lagu Terbaru

    ×