menu Request

Tombogelo - Salahku Chord Gitar dan Lirik Lagu

62 views
 Intro : F Em Dm G..

   C        F         C
ngopo kahanane dadi koyo ngene..
   Dm                   G
ngopo kudu pisahan ro kowe..
 C          F        C
aku sadar kabeh iki aku sing nglarani..
   Dm                  G
ngapuranen aku mergo salah lan luputku..

Int. F G

 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

Musik : F  Em  F  G
        Em Am F  G..

 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C-Dm-Em
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em   Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C  C7
 karena aku terlanjur mencintaimu..

   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

     F        G       Em           Am  
 pagapuranen aku aku isih tresno kowe..
         Dm         G        C
 senajan iki pancen dudu dalane..
      F        G  
 pangapuranen aku
       Em               Am
 aku pengen nyanding sliramu
         F     G        C
 senajan aku dudu pilhanmu..
         F     G        G# Bb C
 senajan aku dudu pilhanmu..

Incoming search

chord gitar Tombogelo mudah, kunci gitar Tombogelo, chord lagu Tombogelo - Salahku, chord dasar Tombogelo - Salahku, chordtela Tombogelo - Salahku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tombogelo - Salahku, download lagu Tombogelo - Salahku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tombogelo di youtube: https://youtube.com/watch?v=8wLQ8EEv6Gw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Tombogelo

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu