menu Request

Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina Chord Gitar dan Lirik Lagu

83 views
 Capo fret 3 (Original chord dari Cm)
Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina

Intro : Am Em Am Dm Am
Dm Am Dm Am

Am
Yen eling naliko semono
Dm
Kowe teko arep ngomong opo
Em Am
Nang ngisor lampune bangjo
Dm Am
Jebul kowe kok wis duwe bojo..

♯)
Am
Mbok anggep opo awak iki
Dm
Nganti kowe wani ngucap janji
Em Am
Kaget tenan atiku iki
Dm Am
Jebul kowe durung rabi resmi..

Int. Dm Am Dm Em Am..

Reff:
Dm
Tresno kok bojone uwong
Em Am
Yen weruh aku mung iso ndomblong
Dm
Sing tak jaluk wektu kanggo aku
Em Am
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Dm
Kembang mlati arum gandane
Am
Ati iki mung mikir kowe
Dm
Wani sumpah tresnaku iki suci
Em Am
Mugi Gusti tansah ngijabahi..

Musik: Am Dm Em Am
Dm Am

♯)
Am
Mbok anggep opo awak iki
Dm
Nganti kowe wani ngucap janji
Em Am
Kaget tenan atiku iki
Dm Am
Jebul kowe durung rabi resmi..

Int. Dm Am Dm Em Am..

Reff:
Dm
Tresno kok bojone uwong
Em Am
Yen weruh aku mung iso ndomblong
Dm
Sing tak jaluk wektu kanggo aku
Em Am
Senajan sedelo iso nambani kangenku..

Dm
Kembang mlati arum gandane
Am
Ati iki mung mikir kowe
Dm
Wani sumpah tresnaku iki suci
Em Am
Mugi Gusti tansah ngijabahi..

Outro: Am

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Tarling mudah, kunci gitar Lagu Tarling, chord lagu Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina, chord dasar Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina, chordtela Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina, download lagu Tresno Bojone Uwong - Erin Sabrina mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Tarling di youtube: https://youtube.com/watch?v=mc2ZrcpiqaU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Tarling

Chord Lagu Lainnya

×